12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii evoluează pe teren interzis

Pandurii evoluează pe teren interzis

Unirea Urziceni – Pandurii

Stadion „Tineretului“, astăzi, ora 20.30, GSP TV.

Formaţii probabile:

Unirea: Tudor – Maftei, Galamaz, B. Fernandes, Brandan – Apostol, Pădureţu, Ricardo, Frunză – Semedo, Bilaşco. Antrenor: Ronny Levy.

Pandurii: Mingote – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Grecu – Tremonti, Rusu, Nalaţi, Vranjes – Lazic – Raskovic. Antrenor: Sorin Cîrţu.

Vor arbitra: Al. Deaconu – S. Gheorghe, Fl. Ungureanu.

Cu multe probleme de lot, trupa lui Cîrţu (foto) este nevoită să spere la un rezultat pozitiv la Urziceni, acolo unde nu a câştigat încă vreun punct în Liga I.

 

Aflată în zona retrogradării, Pandurii Târgu Jiu este obligată să spere, chiar dacă joacă pe terenul campioanei en-titre, Unirea Urziceni. Gruparea ialomiţeană pare mai vulnerabilă cu Ronny Levy pe bancă decât sub comanda lui Dan Petrescu, când pandurii nu au smuls nici un punct în Bărăgan.

„Cu Urziceniul, campioana en-titre, este cea mai grea partidă a noastră. Singura şansă să ne salvăm e să jucăm toate meciurile cu încredere. Nu trebuie să ne gândim că nu putem face treabă bună indiferent cu cine jucăm. Am încredere că jucătorii, aşa cum au arătat în ultimele meciuri, vor face şi rezultate bune. În toate aceste meciuri, rezultatele ne-au dezavantajat, au fost scoruri nefavorabile", a declarat Cîrţu. Misiunea oltenilor pare imposibilă şi prin prisma absenţelor din lot, Cîrţu neputând conta pe cinci titulari, Stanca, Murgan, Orac şi Păcurar – accidentaţi şi Cardoso, suspendat. Pentru a-şi completa lotul, „Sorinaccio" a apelat la cinci jucători de la Pandurii II, Pleaşcă, Stanciu, Rada, Vlăduţi şi portarul Bănică. Singurul dintre aceştia care a mai avut de-a face cu fotbalul din Liga I este portarul Nicuşor Bănică. Acesta a evoluat în prima ligă pentru Universitatea Craiova. Bănică a profitat de absenţa lui Livshit, cel de-al treilea portar al pandurilor, plecat în Moldova după viză, şi bifează astfel prima convocare la Pandurii.

 

Linia mediană, călcâiul lui Ahile

 

Pandurii pare slăbită în compartimentul median, acolo unde Cîrţu trebuie să improvizeze în faţa celui mai de temut adversar din Liga I. Tras pe linie moartă după semieşecul de la Galaţi, Nalaţi, probabil, va fi din nou titular şi va face cuplu cu Rusu, şi el o improvizaţie, acesta fiind de fapt fundaş central. Tremonti şi Vranjes sunt favoriţi să acopere benzile terenului, însă şi Lazic este o soluţie. Cîrţu s-a arătat deranjat de forfaitul de ultimă oră al lui Orac şi de suspendarea lui Cardoso, jucători care pot sări în viitor din calculele tehnicianului. „Orac am înţeles că nu are întindere, are un edem muscular, aşa mi-a transmis. Ştie că întinderea nu se plăteşte. Cardoso e suspendat pentru că a luat două cartonaşe galbene cu vorba. S-a făcut referat la preşedinte şi se vor lua măsurile respective. Nu poţi să joci nişte meciuri importante şi cei pe care tu te bazezi să fie pe la cabinetul medical sau suspendaţi", a spus Cîrţu. Jocul de la Urziceni este arbitrat de Alexandru Deaconu, care a mai condus în retur un joc al gorjenilor, 0-0 cu Internaţional Curtea de Argeş, în deplasare. Până acum, Deaconu a arbitrat de opt ori gruparea gorjeană în prima ligă, bilanţul fiind negativ, două victorii, două remize şi patru jocuri pierdute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII