16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPunctul speranţei

Punctul speranţei

Trupa lui Sorin Cîrţu a reuşit să iasă din zona retrogradării după egalul cu Dinamo Bucureşti, scor 0-0, de pe „Municipal“, Pandurii Târgu Jiu urcând pe locul 14 după etapa a 26-a a Ligii I.

 

Pandurii Târgu Jiu a făcut un pas important spre salvarea de la retrogradare după ce a ţinut acasă în şah pe Dinamo Bucureşti, echipa momentului în Liga I. Rezultatul îl mulţumeşte doar pe Sorin Cîrţu, în timp ce „câinii" cred că remiza albă de la Târgu Jiu i-a scos din lupta pentru titlu. „Am făcut faţă unui adversar în formă, care a avut un parcurs bun. Am suferit în prima repriză, când Dinamo şi-a creat câteva ocazii care, dacă ar fi fost concretizate, ar fi dat altă desfăşurare meciului. Am avut noroc la acele faze. Am avut şi noi ocazii bune prin Raskovic, autobara lui Moţi, forţat să trimită acolo. În repriza a doua, nu am mai suferit, dar, din păcate, nu ştim să dăm lovitura de graţie. E un rezultat echitabil, care nu ajută pe nimeni. E un rezultat pozitiv, doar am jucat cu Dinamo. Şi în turul campionatului am făcut egal cu ei, dar cu anumită şansă. Astăzi (joi – n.r.), chiar dacă a fost egal, a fost pe merit. Poate nu trebuia să se termine 0-0, dar este echitabil", a concluzionat Sorin Cîrţu.

 

Mici ciupeli de arbitraj

 

Deşi a avut temeri faţă de delegarea lui Istvan Kovacs la această partidă, Sorin Cîrţu a recunoscut la finalul jocului că s-a înşelat. Dinamo susţine că i s-a anulat un gol valabil, marcat de N’Doye, însă şi Pandurii pot reclama faptul că Scarlatache nu a fost eliminat.

„Au fost mici ciupeli de arbitraj. Temerile mele înainte de partidă nu au fost justificate. Kovacs a făcut faţă jocului. Ei reclamă un gol anulat, dar şi noi avem câteva reproşuri. Poate că trebuia să-i dea roşu lui Scaratache, dar mai bine că nu i-a dat, jucam 11 contra 10. Degeaba am jucat cu alţii în superioritate, că nu am bătut", a spus Cîrţu. Nici de această dată schimbările nu au adus un plus în jocul pandurilor, Hidişan înşelându-i din nou aşteptările lui Cîrţu. „Cred că poate mai mult, se întâmplă ceva cu el şi nu pot să-i dau mii de şanse. Am încercat cu Steaua, la Galaţi a fost suspendat, l-am băgat cu Dinamo, nu pot să trag de el la infinit. Eu îl văd ca un jucător care se implică şi care scoate oameni din joc", a afirmat „Sorinaccio".

Pandurii rămâne fără nici un gol înscris pe „Municipal", în 2010 fiind singura echipă din Liga I care nu a obţinut nici o victorie în retur, lucru care-i nemulţumeşte şi pe unii componenţi ai echipei. „La cum jucăm, dacă nu marcăm, n-avem nici o şansă să ne salvăm! Aş intra eu să dau gol, că am fost atacant la juniori, dar nu mă lasă domnul Cîrţu", a spus Stanca la finalul jocului cu Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS