10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGane, supărat pe elevii săi

Gane, supărat pe elevii săi

FC Argeş 5

GM CFR Craiova 2

Stadion „Nicolae Dobrin“, spectatori: 2.000.

Au marcat: Voiculeţ ’4, ’68, Cazan ’27, Ivănică ’46, Tameş ’82 (p) / Vigariu ’35, Mitroi ’55.

FC Argeş: Boşneag – Ad. Voicu (’79, Cotigă), Bălaşa, Cazan (’38, Diţă), Bazzi – Al. Popa, Tameş, V. Stan, Năstăsie (’60, Doman) – Ivănică, Voiculeţ. Antrenor: Cristi Negru.

GM CFR: Vulpescu – Firoiu, Pătrană, Cruşoveanu, L. Preda – Surugiu, P. Irimescu, S. Chivu (’36, Stanciu), Mitroi (’71, Niţă) – Vigariu, Nakamura (’46, Trifu). Antrenor: Ionel Gane.

Au arbitrat: Fl. Miron – L. Udrea, M. Blându-Popescu.

Înfrângerea categorică de la Piteşti, 5-2 cu FC Argeş, nu l-a demoralizat pe antrenorul Gaz Metanului CFR Craiova, Ionel Gane, care a afirmat că scorul nu a reflectat realitatea din teren. „Jerry" a precizat că au fost câteva momente psihologice ale întâlnirii din Trivale, în care se putea reintra în joc, dar priveşte încrezător viitoarea întâlnire, fiind convins că elevii săi vor depăşi rapid pasa proastă pe care o traversează. „E înfrângerea cea mai dureroasă din acest sezon, dacă avem în vedere proporţiile scorului. Este prima dată când primim cinci goluri. Cine nu a văzut meciul poate avea impresia că a fost un măcel la Piteşti. Realitatea e cu totul alta: la 3-2 am avut bară (Vigariu ‘60 – n.r.), am fost practic la câţiva centimetri de egalare şi alta ar fi fost soarta jocului dacă am fi făcut 3-3. Totodată, la 4-2, dacă Vigariu ar fi marcat din penalti (‘81), am fi reintrat în joc. Am avut destule momente în care am jucat de la egal la egal cu FC Argeş. Însă, e foarte greu să ţii ritmul cu o echipă bună când nu eşti concentrat la faze fixe şi când iei gol în minutele 1 şi 46. Sunt supărat pe o parte dintre băieţi, în special cei cu experienţă m-au dezamăgit. Ne-au lipsit mult Rioşanu, care nu şi-a revenit după o contractură suferită cu Târgu Mureş, Dorin Rădoi, încă nerefăcut după jocul de la Deva, şi Alex Neacşa, care mai are de stat o etapă după cartonaşul roşu văzut cu Târgu Mureş", a spus antrenorul craiovenilor. „Din nefericire, la Piteşti am suferit a treia înfrângere la rând. Dar nu e un capăt de ţară, important e să strângem rândurile, să fim uniţi şi să luptăm în continuare pentru atingerea obiectivului. Ăsta e fotbalul, ai parte şi de momente mai puţin plăcute, dar sunt convins că avem forţa să trecem peste ele", a completat „Jerry" Gane, fiind convins că sâmbătă găzarii vor câştiga toate cele trei puncte de pe teren propriu, cu CS Otopeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII