14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor puncte de la FC Argeş

Găzarii vor puncte de la FC Argeş

FC Argeş – GM CFR Craiova

Stadion „Nicolae Dobrin“, vineri, ora 17.00.

Formaţii probabile:

FC Argeş: Boşneag – M. Stan, Bălaşa, I. Cazan, Poenaru – Ad. Popa, Bazzi, Tamaş, Năstăsie – Ivănică, Ad. Voiculeţ. Antrenor: Cristi Negru.

GM CFR: Vulpescu – Mirescu, Irimescu, Cruşoveanu, D. Rădoi – Stanciu, Rioşanu, Pătrană, Mitroi – Trifu, Vigariu. Antrenor: Ionel Gane.

Vor arbitra: Fl. Miron – L. Udrea, M. Blându Popescu.

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova a dat uitării ultimele două rezultate nefaste şi şi-a propus să-şi îmbunătăţească „adevărul" după partida din Trivale, chiar dacă FC Argeş este o echipă cu aspiraţii la promovare. Optimismul trupei lui Ionel Gane este alimentat şi de victoria obţinută în tur, scor 1-0 (Sorin Chivu ’70), însă „găzarii" recunosc că ar fi bun şi un punct. „Am avut mult ghinion în ultimele două etape, am pierdut nemeritat. Mergem încrezători la Piteşti, suntem capabili să scoatem un rezultat bun, chiar dacă întâlnim un adversar redutabil. Noi jucăm întotdeauna la victorie, dar în acest meci m-ar mulţumi şi un egal. FC Argeş este o echipă bună, ofensivă, nu se închide, ceea ce pe noi ne avantajează. De aceea cred că este un meci deschis oricărui rezultat. Nu va fi nici o presiune asupra mea sau a echipei dacă vom pierde. Sigur, lucrurile s-ar complica puţin în clasament, dar nu ne este frică, pentru că avem fotbalişti capabili să redreseze situaţia, în plus jucăm un fotbal calitativ. Campionatul este lung, iar obiectivul pe care-l avem este salvarea de la retrogradare, dar cred că ne putem clasa în primele opt locuri", a spus „Jerry" Gane.

În afară de Alexandru Neacşa, suspendat două etape, formaţia de la „Depou" nu se confruntă cu mari probleme de lot, Eugen Rioşanu fiind, cu siguranţă, refăcut la ora meciului, în timp ce Dorin Rădoi a primit deja avizul medicilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII