8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu, rezervă în Liga Campionilor

Chivu, rezervă în Liga Campionilor

Internazionale Milano a câştigat, cu scorul de 1-0 (0-0), partida de pe teren propriu, în faţa echipei ruse ŢSKA Moscova, disputată în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului de pe „San Siro“ a fost marcat de Milito ('65). Fundaşul Cristian Chivu (foto) a fost lăsat pe banca de rezerve de antrenorul Jose Mourinho, care a preferat să folosească un bloc defensiv format din Maicon, Materazzi, Samuel şi Javier Zanetti. După meci, tehnicianul portughez şi-a manifestat nemulţumirea faţă de rezultatul înregistrat pe tabelă: „Am construit multe ocazii şi cred că un rezultat de 3-0 ar fi fost mai aproape de realitatea din teren. Ne aşteaptă un retur dificil la Moscova“. De partea cealaltă, antrenorul ruşilor, Leonid Slutsky, a declarat că mai speră la calificare, chiar dacă echipa sa a pierdut. „Putem să întoarcem rezultatul la Moscova. Mă bucur că Inter nu ne-a subestimat, la fel cum nu au făcut-o nici celelalte echipe pe care le-am întâlnit înainte“, a declarat Slutsky.
Returul este programat pe 6 aprilie.
Formaţiile care au jucat pe stadionul San Siro: Inter Milano: Cesar – Maicon, Materazzi, Samuel, Zanetti – Stankovici, Cambiasso – Eto'o, Sneijder, Pandev (Mariga 90+3) – Milito. Antrenor: Jose Mourinho.
ŢSKA Moscova: Akinfeev – V. Berezouţki, A. Berezouţki, Ignaşevich, Schennikov – Aldonin (Rahimici '76), Semberas – Krasici, Honda (Dzagoev '69), 11. Mamaev (Gonzalez '73) – Necid. Antrenor: Leonid Sluţki.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS