10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCostică Donose: Ştiinţa va învinge Timişoara!

Costică Donose: Ştiinţa va învinge Timişoara!

Fostul mare fotbalist al „Craiovei Maxima“ a afirmat că Universitatea a fost lipsită în acest campionat de şansă, iar după victoria norocoasă din Giuleşti speră ca sâmbătă alb-albaştri să obţină victoria în derbiul cu bănăţenii.

– Cum ar prefaţa Costică Donose derbiul provinciei de la Turnu Severin, Universitatea – FC Timişoara?

– Cred că va fi un joc frumos. Cu toate că Universitatea are unele absenţe din echipă, sper ca oltenii să obţină un rezultat bun. Pronosticul meu este clar: 1 solist!

– Care este părerea unui fost mare fotbalist al Ştiinţei despre Universitatea actuală? Suntem deocamdată pe locul 13, dar opinia multor oameni de fotbal este că echipa alb-albastră are talente mari, că locul acesta nu reflectă valoarea reală a Craiovei…

– Echipa joacă, chiar bine aş putea spune. Craiova a fost vitregită de şansă, le-a lipsit norocul, cum se zice, la care trebuie adăugate erorile de arbitraj împotriva echipei-fanion a oltenilor. Se pare însă că norocul a venit şi la noi.

– Adică?

– În derbiul de sâmbătă din Giuleşti, trebuie să recunoaştem, Universitatea a jucat bine, dar victoria le-a surâs abia în prelungiri, cu şansă. Aşa cum a spus şi Adrian Mititelu, am avut noroc! Asta e, am dat gol în minutul 93 şi astfel am luat trei puncte preţioase. Cu alte cuvinte, a început să ne caute norocul şi pe noi, oltenii. În meciul din Giuleşti s-a mai observat un alt fapt îmbucurător, anume că nu ne-au mai furat arbitrii. Apropo de acest subiect: nu ştiu dacă erorile acestor arbitri au fost neapărat cu intenţie. Poate au fost pur şi simplu greşeli. Ăsta-i nivelul lor de arbitraj, n-ai ce să le faci. Repet, cred că principala problemă a Ştiinţei în acest sezon a fost neşansa.

„Titlul va ajunge probabil la CFR Cluj“

– Unde va ajunge titlul în această ediţie de campionat nebună? În provincie, nu?

– Aşa cred.

– Unde ar vrea Costică Donose să ajungă titlul?

– La Craiova! Îmi dau însă seama că este imposibil. Probabil că va ajunge la CFR Cluj, dar campionatul nu s-a încheiat.

– „Craiova Maxima" antrenează prin Kuweit, pe la Târgu Jiu, pe la Regiile de Apă şi Termoficare ale Primăriei Craiova… De ce nu şi la Universitatea?

– Asta este, ce să facem… Nu se ştie însă niciodată ce-ţi rezervă viitorul. Poate o să fie nevoie, la un moment dat, şi de noi, cei din „Craiova Maxima".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

32 COMENTARII