24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii s-au mai afundat un pic

Gorjenii s-au mai afundat un pic

Cu o apărare de cupe europene şi un atac de Liga a II-a, Pandurii şi-a înrăutăţit situaţia după etapa a 24-a.

Revenirea lui Sorin Cîrţu la Pandurii a schimbat în bine jocul echipei, însă rezultatele se lasă aşteptate. „Am făcut 24 de puncte, dar fotbalul nu se poate juca fără atacanţi. Atacanţii şi portarii sunt două posturi determinante în evoluţia unei echipe şi pot rupe echilibrul. Dacă ar fi fost 0-0 şi meciul ar fi fost aşa cum a fost până prin minutul 70, poate n-aş fi fost aşa dezamăgit pentru că mi-ar fi dat o speranţă şi încredere în viitor. Dar aşa cum am văzut echipa în ultimele 20 de minute, nu ştiu ce să mai înţeleg. Şi la partida cu Craiova a fost tot aşa. E ceva inexplicabil", a spus Cîrţu. Acesta s-a declarat, însă, mulţumit de prestaţia lui Raskovic. „Nu am ce să-i spun lui Raskovic, dacă am mai fi avut unul ca el, care să fi avut aceeaşi determinare şi responsabilizare cum a avut el, poate că, cine ştie… El a făcut tot ce trebuia să facă", a declarat tehnicianul. Dacă în atac stau rău, în apărare pandurii se află printre premianţi, având a treia apărare din campionat, după CFR Cluj şi FC Timişoara. Echipa lui Cîrţu are 22 de goluri primite, la fel ca Steaua, Urziceni şi FC Braşov, ultima cu un meci mai puţin disputat.

Chiar dacă Pandurii a ajuns la „-15" în clasamentul adevărului, tehnicianul Sorin Cîrţu nu se impacientează. Gorjenii speră să recupereze din acest deficit cu prima ocazie care se iveşte, jocul din deplasare cu Oţelul Galaţi.

Stromajer, suspendat şi jefuit

Introdus de Sorin Cîrţu în minutul 67 al jocului cu Steaua, pentru a revigora atacul, slovenul Jaka Stromajer a dezamăgit din nou, singura sa „realizare" fiind colecţionarea a două cartonaşe galbene. Eliminat, Stromajer nu va putea evolua la Galaţi, primind din partea clubului acceptul de a pleca acasă. Între timp, apartamentul din Târgu Jiu în care locuia cu chirie fotbalistul a fost prădat de hoţi. Proprietara imobilului a alertat oamenii legii după ce a observat că geamul locuinţei a fost spart şi că s-a furat un receiver TV. Poliţiştii au reuşit să prindă în flagrant un bărbat de 41 de ani, din comuna Vladimir, care se întorsese să mai sustragă câteva bunuri, prejudiciul fiind recuperat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS