22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlăroiu îl vrea pe Mutu

Olăroiu îl vrea pe Mutu

Al-Saad (Qatar) a confirmat interesul pentru achiziţionarea atacantului român al echipei AC Fiorentina.

Presa italiană a informat că echipa pregătită de tehnicianul român Cosmin Olăroiu, Al-Saad (Qatar), a confirmat interesul pentru achiziţionarea atacantului lui AC Fiorentina, Adrian Mutu, în perioada de mercato din această vară. Clubul din Qatar a mai încercat să-l transfere pe „Briliant“ şi în această iarnă.
Cotidianul La Repubblica a notat că pe lista cluburile care ar vrea să-l transfere pe atacantul român la finalul sezonului se mai află cinci formaţii.
„Adrian Mutu, fără să primească suspendare, valorează pe piaţa de transferuri zece milioane de euro. Rezultatul sentinţei în cazul său va decide şi viitorul fotbalistului, de care se interesează Zenit (Rusia), Rubin Kazan (Rusia), Al-Sadd (Qatar), Fenerbache (Turcia), Şahtior Doneţk (Ucraina) şi uzbecii de la Bunyodkor“, a scris sursa citată.
Adrian Mutu a fost audiat pe 3 martie în cazul de dopaj în care este implicat. Verdictul în cazul său va fi dat la finalul lunii aprilie.

Al-Sadd a pierdut titlul în Qatar

Tehnicianul român Cosmin Olăroiu a pierdut titlul în campionatul din Qatar, echipa pe care o pregăteşte, Al-Sadd, fiind învinsă în meciul decisiv de Al-Gharafa, cu 4-1. Al-Sadd avea nevoie de o victorie în disputa cu Al-Gharafa pentru a putea spera la titlu, însă a fost înfrântă categoric şi a ratat această şansă.
De Araugo a deschis scorul pentru Al-Gharafa în minutul 15, Leandro a egalat în minutul 45, dezastrul pentru echipa lui Olăroiu venind în mitanul secund, când Shamari (‘59) şi Mahmoud (‘60, ‘64) au punctat decisiv. În urma acestui rezultat, cu o etapă înainte de final, Al-Gharafa are 52 de puncte şi a câştigat titlul, în timp ce Al-Sadd are 47 de puncte.
Chiar dacă a ratat titlul, Cosmin Olăroiu este foarte apreciat de diriguitorii clubului Al-Sadd, care vor să-i propună prelungirea contractului cu o mărire substanţială de salariu. Antrenorul român are 2,2 milioane de euro pe sezon şi este curtat de mai multe cluburi din Zona Golfului, determinându-i pe şeicii lui Al-Sadd să-i propună un nou contract, cu un salariu de 3,5 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS