12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Marica s-a trezit

Atacantul român a marcat pentru Stuttgart după şapte etape şi a adus trei puncte în visteria şvabilor, care s-au impus cu 2-0 în faţa lui Hannover.

Ciprian Marica a făcut un meci de zile mari şi a reuşit să aducă trei puncte în visteria echipei sale, VfB Stuttgart. După o perioadă destul de lungă în care nu a mai marcat şi şi-a pierdut şi locul de titular, atacantul român a spart gheaţa în partida cu Hannover, înscriind ambele goluri ale întâlnirii din etapa a 27-a a Bundesligii, încheiată cu scorul de 2-0. Marica a trimis mingea în poartă în minutele 36 şi 54 şi a fost declarat omul meciului. Fotbalistul român a evoluat până în minutul 76, când a fost schimbat cu Cacau.
„Sunt bucuros că am reuşit să marchez, dar cel mai important nu este dubla mea, ci faptul că am câştigat după ce am pierdut puncte cu Bremen şi Schalke. Am avut o reacţie bună după ultimele meciuri jucate“, a spus Marica. Românul a primit laude inclusiv din partea antrenorului Christian Gross. „Sunt fericit pentru Marica şi pentru faptul că a marcat, însă cred că mai are mult de lucrat“, a afirmat Gross.
Surprinşi de reuşitele lui Marica, jurnaliştii de la Bild susţin că ghetele i-au purtat noroc atacantului român. În meciul cu Hannover, câştigat de Stuttgart cu 2-0, Marica a purtat ghete violet Nike Mercurial Vapor Superfly, în stilul lui Cristiano Ronaldo.
Marica nu mai marcase de şapte etape, ultima sa reuşită fiind consemnată în etapa a 20-a în meciul cu Borussia Dortmund.

Bayern a pierdut surprinzător

Lidera din Bundesliga, Bayern München, a pierdut, surprinzător (1-2), partida disputată în deplasare cu Eintracht Frankfurt, ocupanta locului al optulea. Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru bavarezi, care au deschis scorul în minutul 7, prin Klose. Cu trei minute înainte de finalul întâlnirii, Bayern se afla încă în avantaj cu 1-0, dar Tsomou a egalat în minutul 87, iar Fenin a smuls cele trei puncte echipei din München în minutul 89. Bayern a avut şi noroc pentru că Bayer Leverkusen, una dintre urmăritoarele bavarezilor, a pierdut categoric, cu 3-0, partida disputată în deplasare cu Borussia Dortmund. Ocupanta locului al doilea, Schalke 04, urma să joace aseară, după închiderea ediţiei, cu Hamburg, în deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS