9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu se plimbă în aşteptarea deciziei

Mutu se plimbă în aşteptarea deciziei

În aşteptarea deciziei Tribunalului Antidoping al Comitetului Olimpic Italian (CONI), atacantul român al formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a venit pentru două zile în România pentru a-şi vizita familia şi prietenii.
„Briliantul“ a ajuns duminică seară în ţară, fiind aşteptat la aeroport de agentul FIFA, Ana Maria Prodan, de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, şi de doi prieteni. Atacantul român a spus că aşteaptă decizia Tribunalului Antidoping al CONI, precizând că nu are rost să comenteze mai mult până la aflarea verdictului.
„Am venit pentru două zile să-mi văd familia şi prietenii. Aştept decizia, mai mult nu comentez, nu are rost“, a spus Adrian Mutu.
Fotbalistul echipei AC Fiorentina şi-a vizitat luni familia la Piteşti, iar ieri s-a întors în Italia.

Verdictul se va da
în aprilie

Jurnaliştii italieni au informat că Adrian Mutu, care a fost depistat pozitiv cu sibutramină la două controale antidoping, va afla verdictul în cazul său la finalul lunii aprilie.
„La sfârşitul lunii aprilie, Adrian Mutu va cunoaşte date legate de viitor. După audierea în faţa procurorului general antidoping al CONI, Ettore Torri, jucătorul român este în aşteptarea verdictului care va fi anunţat tocmai la finalul lunii aprilie. Atacantul este în prezent suspendat provizoriu în aşteptarea hotărârii, după testele pozitive cu sibutramină“, a notat cotidianul Corriere Fiorentino.
Sursa citată a adăugat că ceea ce va determina durata suspendării dictate împotriva „Briliantului“ este problema recidivei.
„Lucrul crucial e problema recidivei după cazul de dopaj cu cocaină în care a fost implicat Mutu pe vremea când evolua la Chelsea (fiind suspendat în 2004). Torri a solicitat documente de la federaţia engleză şi va încerca să dovedească faptul că precedentul control pozitiv, cu toate că a fost făcut la Chelsea, trebuie să fie recunoscut şi de CONI. În acest caz va fi considerat recidivist, iar Mutu riscă o suspendare cuprinsă între unu şi patru ani“, a precizat Corriere Fiorentino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII