Acasă Sport Scurte ştiri

Scurte ştiri

Hattrick pentru Messi şi Higuain
În runda a 26-a din Primera Division, FC Barcelona s-a impus clar în derbiul cu Valencia, scor 3-0, toate reuşitele aparţinându-i lui Lionel Messi, care a ajuns la cota 22 în acest sezon. Real Madrid a rămas însă pe primul loc după ce a învins în deplasare, cu 4-1, pe Valladolid, graţie golului de generic al lui Ronaldo şi hattrick-ului lui Higuain. Rezultatele complete înregistrate în etapa a 26-a în Primera Division: Getafe – Mallorca 3-0, Sporting Gijon – Athletic Bilbao 0-0, Sevilla – Deportivo La Coruna 1-1, Tenerife – Espanyol Barcelona 4-1, Almeria – Malaga 1-0, Villarreal – Xerez 2-0, Racing Santander – Zaragoza 0-0, Barcelona – Valencia 3-0, Valladolid – Real Madrid 1-4. Partida Atletico Madrid – Osasuna s-a jucat aseară, după închiderea ediţiei
Click News

Ploaie de goluri în Serie A
Runda a 28-a din Serie A a fost atipică pentru fotbalul italian, în această etapă marcându-se 39 de goluri. Primele două partide, care s-au disputat vineri şi sâmbătă, s-au încheiat cu acelaşi rezultat, 3-1, Catania învingând acasă pe Inter Milano, în timp ce Fiorentina a câştigat în fieful lui Napoli.
Scorul etapei s-a înregistrat duminică, Genova trecând cu 5-3 de Cagliari. Goluri multe s-au marcat şi la partidele Juventus – Siena şi Livorno – AS Roma, ambele încheiate la egalitate, 3-3. Golul de aur marcat de olandezul Seedorf în prelungirile meciului pe care echipa sa, AC Milan, l-a susţinut duminică în compania formaţiei Chievo Verona, a dus formaţia milaneză la un singur punct în spatele liderei Internazionale. Milan va întâlni în etapa următoare, tot pe teren propriu, pe Napoli, în timp ce Inter se va deplasa la Palermo, echipă care ocupa ultimul loc de Liga Campionilor. În celelalte partide din runda a 28-a a primei ligi italiene s-au înregistrat următoarele rezultate Bologna – Sampdoria 1-1, Lazio – Bari 0-2, Parma – Atalanta 1-0 şi Udinese – Palermo 3-2.
Click News

Beckham ar putea rata Cupa Mondială
Mijlocaşul englez David Beckham, component al formaţiei italiene AC Milan, a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la meciul cu echipa Chievo (1-0), şi ar putea rata CM din Africa de Sud. „Este vorba probabil de o ruptură la tendonul lui Ahile“, a scris clubul italian pe site-ul oficial, în timp ce vicepreşedintele Adriano Galliani a afirmat că jucătorul va fi indisponibil probabil între cinci şi şase luni. „L-am văzut şi suferă. În vestiar l-am luat în braţe şi i-am spus că, dacă vrea, va fi şi sezonul viitor alături de noi“, a afirmat Galliani, citat de agenţia Ansa. Tot Ansa a anunţat că Beckham va merge în Finlanda unde va fi operat de un mare specialist în chirurgie ortopedică, profesorul Sakari Orava. Dacă natura accidentării este confirmată, Beckham va rata prezenţa la CM din Africa de Sud, ultima mare provocare a carierei sale. Beckham a ieşit de pe teren şchiopătând, fără a putea să se sprijine pe piciorul stâng, fiind apoi evacuat pe targă. Anterior, el s-a oprit brusc din joc, fără să fi fost incomodat de vreun adversar.
Ionuţ NICA

Mourinho revine pe Stamford Bridge
Portughezul Jose Mourinho se întoarce în această seară, ca adversar, pe stadionul unde a devenit celebru ca antrenor, Stamford Bridge, de data aceasta ca adversar al lui Chelsea. Tehnicianul va încerca să conducă pe Inter Milano spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor, bazându-se pe fragilul avantaj obţinut în prima manşă a optimilor (2-1). „Partea interesantă este că nu voi fi nevoit să mă plimb prea mult prin stadion, pentru că de la vestiar la banca oaspeţilor nu sunt mai mult de cinci metri. Astfel, nu voi simţi prea mult reacţia publicului, nu cred că voi avea timp să mă emoţionez“, a glumit Mourinho. Tot în această seară se va disputa alt meci care contează pentru manşa a doua a optimilor de finală, FC Sevilla – ŢSKA Moscova, în tur scorul fiind 1-1.
Ionuţ NICA

Exit mobile version