18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurul Kamara a uitat că are meci cu Craiova

Pandurul Kamara a uitat că are meci cu Craiova

Ivorianul a preferat să stea cu familia în loc să pregătească partida cu Ştiinţa, dar a fost iertat de Ciobotariu, aflat în criză de efectiv.

Pandurii Târgu Jiu are cel mai slab atac din Liga I, 15 goluri marcate, însă acest lucru nu trebuie să mai mire pe nimeni atâta timp cât cei care trebuie să înscrie uită că au meci, iar conducerea clubului nu ia măsuri. Transferat în această iarnă la Pandurii, ivorianul Kamara a fost foarte discret pe teren în primele două etape din retur, iar cu Universitatea Craiova nici măcar nu a fost în lot. Mulţi s-au întrebat de ce! Răspunsul l-a oferit preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, pe site-ul www.sport.ro. „Kamara m-a dezamăgit. Noi l-am trimis în Italia să-şi ia viza şi el s-a dus la familie, la Napoli. S-a întors tocmai vineri seară în ţară. Păi, cum să dăm noi gol cu astfel de atacanţi?“, a spus Marin Condescu. Ce s-a întâmplat de fapt? Kamara a fost trimis de clubul gorjean în Italia, acolo unde are domiciliul, să-şi ia viza de şedere definitiv în România, iar ivorianul, în loc să ajungă la Consulatul României din Italia, a preferat să meargă la Napoli, la familia sa. După apelurile disperate ale lui Condescu, alarmat de consulul României, Kamara s-a dus să-şi ia viza, însă a uitat să se mai întoarcă în România, unde avea meci. A ajuns la Târgu Jiu cu două zile înainte de jocul cu Universitatea Craiova, dar nu a fost inclus în lot deoarece nu efectuse nici un antrenament timp de cinci zile. Kamara nu este la prima abatere de acest gen, el fugind o săptămână şi jumătate de la antrenamentele echipei FC Argeş. Ivorianul, în ciuda escapadei sale, se află în lotul pandurilor pentru partida cu Internaţional Curtea de Argeş, în schimb, Raskovic, Stromajer, Hidişan şi Martinovic au fost trimişi la echipa secundă pentru motive, la prima vedere, mai puţin grave.

Urmează jocuri foarte importante

Următoarele două jocuri ale pandurilor în Liga I, cu Internaţional Curtea de Argeş, în deplasare, şi Ceahlăul, acasă, sunt capitale pentru gorjeni. Antrenorul Liviu Ciobotariu avertizează că, în cazul în care nu vor fi obţinute şase puncte, lucrurile se vor înrăutăţi atât pentru el, cât şi pentru jucători. „Jocul care urmează devine acum foarte important pentru noi, dar dacă nu reuşim să înscriem nu avem cum să mai câştigăm vreun joc. Obligatoriu trebuie să câştigăm la Curtea de Argeş. Avem 21 de puncte, facem 24, avem meci cu Ceahlăul şi trebuie să câştigăm. Dacă nu vom reuşi să luăm şase puncte în următoarele două jocuri va fi foarte grav, nu numai pentru mine, ci şi pentru jucători“, a spus Ciobotariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS