Acasă Sport Liana Ungur, pe val

Liana Ungur, pe val

Din cele cinci românce prezente pe tabloul principal al turneului de 10.000 de dolari din Antalya (Turcia), doar Liana Ungur a reuşit să acceadă în optimile de finală. Într-o dispută sută la sută românească din runda inaugurală, Liana Ungur (25 de ani, 377 WTA) a depăşit-o fără probleme pe Elora Dabija (18 ani, 388 WTA), scor 6-0, 6-1. Liana, soţia tenismanului Adrian Ungur şi fiica lui Ilie Balaci, o va întâlni în optimi pe bulgăroaica Dia Evtimova, a doua favorită.
Ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, Andreea Mitu (18 ani, 618 WTA) a fost eliminată de italianca Evelyn Mayr, scor 6-7 (9), 7-5, 2-6, câştigătoarea concursului precedent desfăşurat în Antalya. Un eşec fără drept de apel l-a înregistrat Alexandra Damaschin (19 ani, 548 WTA), italianca Patricia Mayr impunându-se la capătul a două seturi, scor 6-2, 6-0. Sfertfinalistă la turneul precedent din Antalya, Simona Matei (24 de ani, 474 WTA) nu a mai reuşit în această săptămână să treacă de prima rundă, fiind învinsă cu 5-7, 0-6 de turcoaica Pemra Ozgen.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version