17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLa Ştiinţa nu se vede nici o luminiţă

La Ştiinţa nu se vede nici o luminiţă

Mă doare ca şi pe alţi suporteri că echipa a luat doar un punct din nouă posibile şi că, deşi la sfârşitul turului era deasupra liniei, acum este pe loc retrogradabil. Şi nu se vede nici o luminiţă. Din păcate, mai sunt şi alte aspecte. Echipa nu prea joacă şi nu leagă trei-patru pase. În plină criză financiară, formaţia are nevoie de puncte şi de bani. Cu toate acestea, patronul a atacat conducerea federaţiei şi a fost amendat cu 35.000 de euro, bani care ar fi făcut mult bine echipei. Domnul Mititelu ştie că, orice ar declara, nu intimidează Federaţia, aşa că amenda a fost luată degeaba. Să ne supăram pe Bărboianu că a făcut rău echipei când a luat roşu cu Pandurii, când patronul însuşi face mai mult rău echipei?
După meciul cu Pandurii, cei din studioul GSP TV au spus că Universitatea a jucat discret (ca să nu spună slab), iar domnul Mititelu a intrat pe post şi i-a jignit în fel şi chip. Culmea e că, a doua zi, chiar în ziarul dânsului s-a scris că echipa nu a tras nici un şut pe spaţiul porţii şi că Lung a fost cel mai bun jucător al nostru. Am fost ca un boxer în corzi care se clătina mereu, iar portarul ne-a salvat.
Cămătaru a avut o intervenţie decentă şi, printre altele, a spus că s-ar putea ca în momentul în care echipa va reveni în Craiova să nu mai fie agreată de fani. Impresia asta o au mulţi din Bănie, nu doar Cămătaru, iar domnul Mititelu a spus că acesta trebuie să tacă. Păi ştiam că trăim într-o ţară liberă, unde dreptul la libera exprimare e garantat.
Patronul echipei a spus că nu i-am bătut pe Panduri fiindcă terenul a fost prost. Cei de la GSP au spus că în prima repriză terenul a fost cât de cât bun, iar Wotte a afirmat un lucru pe care îl ştiam cu toţii: pe un teren greu este avantajat cel care se apără, adică Universitatea.
Domnul Mititelu a spus că am luat doar un punct în trei meciuri căci am avut trei terenuri grele: la Dinamo, Pandurii şi la Severin. Păi adversarii au jucat pe acelaşi teren ca şi noi, iar dânsul a ales Severinul! Nu ştia cum e gazonul?
Pe lângă situaţia foarte grea a echipei, ne întristează atmosfera creată în jurul echipei şi acest veşnic război cu toată lumea.
Rareş Petrescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII