24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu a strâns adeziuni pentru Ciobotariu

Condescu a strâns adeziuni pentru Ciobotariu

După două zile de analize şi discuţii individuale cu jucătorii şi antrenorul Liviu Ciobotariu, preşedintele Marin Condescu le-a impus fotbaliştilor un protocol special pentru următoarele două întâlniri, cu Internaţional Curtea de Argeş, în deplasare, şi cu Ceahlăul, acasă. Condescu le-a oferit jucătorilor prime în caz de victorie, amenzi drastice în caz de înfrângere, iar cei care au refuzat să semneze protocolul – Novak Martinovic, Florin Hidişan, Jaka Stromajer şi Milanko Raskovic – au fost trimişi la echipa secundă, considerându-se că nu-l susţin pe antrenorul Liviu Ciobotariu. „«Ciobi» ştie foarte bine cum stau lucrurile şi el e cel mai în măsură să spună ce reprezintă ce s-a semnat şi de ce s-au luat aceste decizii. Am avut o discuţie cu «Ciobi» şi domnul preşedinte şi am specificat că atunci când intru pe teren dau 100%, îmi dau viaţa. Dacă totul ţine de o semnătură… Nu m-am mai întâlnit cu asemenea situaţie, este o premieră pentru mine. Am spus că nu o să semnez şi că prefer ca, în cazul în care băieţii vor fi amendaţi, să fiu amendat şi eu, deşi nu am semnat. Accept să nu semnez şi să fiu amendat, iar dacă e vorba de primă, nu am nevoie de ea. Este decizia mea şi punctul meu de vedere. Sunt foarte afectat, deoarece îmi doresc ca treaba să meargă bine pentru că avem un obiectiv comun cu toţii – să scăpăm de retrogradare – pentru că suntem într-o situaţie gravă. Ne dorim cu toţii să iasă bine. O să respectăm programul în continuare, cei care nu am fost de acord cu ceea ce s-a vorbit o să mergem la echipa a doua“, a spus Hidişan.
 
2.000 de euro – primă, 3.000 de euro – amendă

Alt exilat la echipa secundă, Milanko Raskovic, susţine că preşedintele Condescu le-a cerut să semneze că-l susţin pe antrenorul Liviu Ciobotariu şi că vor fi de acord să fie amendaţi în caz de înfrângere. „Preşedintele a venit cu o listă în vestiar să semnăm că-l susţinem pe antrenor şi că vom bate următoarele două etape. Pentru aceste două meciuri ni s-a cerut să semnăm că suntem de acord ca pentru victorie să primim 2.000 de euro, iar în caz de înfrângere să fim amendaţi cu 3.000 de euro. Nu am fost de acord eu, Martinovic, Stromajer şi Hidişan, şi am fost trimişi să ne antrenăm la echipa a doua de mâine“, a spus Raskovic. Novak Martinovic consideră că şi-a făcut datoria la Pandurii, iar decizia antrenorului este nedreaptă. „Nu ştiu de ce s-a luat decizia asta, dar eu cred că antrenorul nu mai are încredere în mine dacă m-a trimis la echipa a doua. O să mă duc să mă antrenez acolo, dar nu cred că e corect, pentru că un an, cât au avut nevoie de mine, eu mi-am făcut datoria meci de meci“, a afirmat Martinovic.

Nu fac parte din lot

Cei patru exilaţi la Pandurii II – Martinovic, Hidişan, Raskovic şi Stromajer – se pot pregăti cu echipa secundă, dar nu au drept de joc în Liga a III-a. Punctul oficial de vedere al clubului este că ei nu au fost convocaţi pentru meciul de la Piteşti, plătind astfel pentru evoluţiile slabe din partidele precedente. „Cei patru nu fac parte din lot pentru meciul viitor şi antrenorul a decis să meargă să se pregătească la echipa a doua. Nu e adevărat că au fost trimişi la echipa a doua pentru că nu-l susţin pe Ciobotariu. Nu există nici o listă de susţinere a antrenorului. Martinovic a fost trimis la echipa a doua pentru că a luat galben la Vaslui în minutul 60 şi nu a jucat cu Craiova, deşi a fost atenţionat să se ferească, Raskovic şi Stromajer când sunt în tribună zic că rup şi sparg, iar în teren stau ca lemnele. Raskovic a dat un gol în acest sezon, la fel ca şi Cardoso. Care mai e atunci diferenţa dintre un atacant şi un fundaş? Situaţia lui Hidişan este aceeaşi. Ce a jucat el cu Craiova? Deciziiile au fost luate de antrenor. Ciobotariu, din păcate, nu a făcut până acum nici un referat“, a spus preşedintele Marin Condescu. Acesta are alt punct de vedere în privinţa sumelor vehiculate în protocolul propus pentru următoarele două jocuri, susţinând că nu face decât să aplice Regulamentul de Ordine Interioară (ROI). „Nu e vorba de prime suplimentare, ci doar de cele prevăzute în ROI, 1.500 de euro în deplasare şi 1.000 de euro acasă. Echipa fiind sub locul 10, se aplică şi amenzi. Oricum, nu sunt primele şi amenzile de care vorbesc ei“, a declarat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS