5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStancu ia în calcul doar victoria

Stancu ia în calcul doar victoria

Voleibalistele de la SCM-U Craiova joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 19.30, cu VC Unic LPS Piatra Neamţ, în cadrul etapei a 20-a din Divizia A1. Partida este foarte importantă pentru ambele formaţii, care luptă pentru locul cinci, ultimul care aduce calificarea în cupele europene. Rezultatul meciului din Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ va conta în turneul echipelor clasate pe locurile cinci-opt, care se va disputa la finalul returului. Aşadar, Denisa Drâmboi şi colegele sale, aflate pe locul şase în clasament, trebuie să învingă pe VC Unic LPS Piatra Neamţ (locul 7).
„Le simt pe fete în formă şi ne gândim doar la victorie. Este un meci important, cu una dintre formaţiile cu care ne vom lupta pentru locul de cupă europeană. Nu avem altă variantă decât victoria şi sperăm să le oferim suporterilor un joc eficient, dar şi spectaculos sâmbătă seară“, a spus antrenorul craiovencelor, Petrică Stancu.
Echipa masculină de volei de la SCM-U evoluează în această rundă în deplasare, pe terenul formaţiei „U“ Cluj. Cele două combatante sunt vecine de clasament, Cluj – locul 8 şi Craiova – locul 9, iar în cazul unei victorii, oltenii s-ar apropia de ultimul loc care asigură participarea în play-off-ul Diviziei A1. Antrenorul echipei SCM-U, Dan Pascu, speră că elevii săi vor face un meci bun la Cluj: „Vrem să ne luăm revanşa pentru jocul din tur, când am fost învinşi, pe propriul teren, la tie-break (2-3). O victorie în această rundă ne-ar face să ne gândim la locul opt, chiar dacă sunt şanse destul de mici. Băieţii s-au pregătit bine pentru acest joc şi dorim să demonstrăm că formăm o echipă puternică“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS