24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii, pregătiţi de victorie

Găzarii, pregătiţi de victorie

Gaz Metan CFR Craiova – Arieşul Turda
Stadion
„Depou“, sâmbătă, ora 11.00.
Formaţii probabile:
Craiova:
Vulpescu – Mirescu, Cruşoveanu, Irimescu, Rădoi – Neacşa, Pătrană, Rioşeanu, Mitroi – Trifu, Vigariu. Antrenor: Ionel Gane.
Turda: Curileac – Pasăre, Timar, A. Rus, Văsie – Cucuruzan, Pintea, Fritea, N. Cristea – Szekely, Astafei. Antrenor: Marin Tudorache.
Vor arbitra: M. Balaci – Fl. Hânca, D. Ciocănea.

Elevii lui Ionel Gane (foto) sunt decişi să pună capăt seriei de  nouă remize şi să obţină victoria în meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Arieşul Turda, un adversar incomod în jocurile din deplasare. „Ne-am săturat şi noi de egaluri, dar vom face tot posibilul să punem punct acestei situaţii şi să învingem Arieşul Turda. Nu vom subestima adversarul, chiar dacă a pierdut runda precedentă acasă, cu 3-1, meciul cu Minerul Lupeni. Să nu uităm de seria bună, de şase meciuri fără înfrângere, pe care au avut-o în partea a doua a turului de campionat. Băieţii sunt pregătiţi din toate punctele de vedere şi nu ne rămâne decât să sperăm că vom contabiliza toate cele trei puncte“, a spus antrenorul formaţiei craiovene, amintindu-şi de meciul din tur, câştigat de „găzari“ cu scorul de 2-3 (Panaitescu ’35, Anghel ’52 / Pătrană ’7, Trifu ’10, ’77). „A fost un joc frumos, cu multe goluri, dar sper să câştigăm mai clar acum. Sigur nu va mai fi la fel, lotul Turdei a fost îmbunătăţit în iarnă, antrenor nu mai este Alexandru Pelici, ci Marin Tudorache şi, în plus, nici un meci nu seamănă cu altul“, a completat „Jerry“ Gane.

Terenul greu, o problemă

„Principalul“ formaţiei craiovene se bucură că are întreg lotul valid, singurul absent al meciului cu Arieşul Turda fiind Grigore Stanciu, mijlocaşul fiind eliminat în confruntarea de la Cluj, cu Universitatea. „Jerry“ Gane s-a declarat, în schimb, nemulţumit de starea terenului, considerând că acesta va fi un impediment pentru elevii săi. „Nu avem probleme de lot. Singurul absent va fi Stanciu, care a luat cartonaş roşu la Cluj, dar revine Sorinel Chivu, care şi-a ispăşit perioada de suspendare.
Astăzi (vineri – n.r.) i-au venit actele şi japonezului Yuki, dar va juca, probabil, etapa viitoare la Mureşul Deva“, a spus Gane. „Având în vedere vremea, sunt convins că misiunea noastră va fi îngreunată de starea terenului, chiar dacă ne-am pregătit în Serbia şi suntem cât de cât obişnuiţi cu nămolul. Ne va fi greu, pentru că va trebui să construim, să combinăm mai mult. În astfel de condiţii, este avantajată formaţia oaspete. Acum se vede pregătirea fizică făcută în iarnă… Nu avem încotro, trebuie să muncim mai mult dacă vrem victoria“, a conchis „Jerry“ Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS