10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBC Mureş vine în Bănie

BC Mureş vine în Bănie

După ruşinea de miercuri seară, când au fost depăşiţi de CSM Oradea, baschetbaliştii de la SCM-U Craiova joacă sâmbătă tot acasă, cu BC Mureş Târgu Mureş. Partida, din cadrul rundei a 25-a, va începe la ora 17.00 şi va fi transmisă în direct pe TVR3. Elevii lui Paul Nicolae au rămas datori publicului craiovean după evoluţia din jocul cu Oradea, iar o victorie în faţa mureşenilor, aflaţi pe locul nouă în clasament, ar mai îndulci amarul suporterilor. O’Darien Bassett, cel mai bun marcator din campionat, a fost sancţionat de conducerea clubului oltean pentru atitudinea din jocul de miercuri.
„Nu-i mai plătim salariul până nu îşi schimbă atitudinea, atât în teren, cât şi în afara lui. Noi i-am răspuns la toate dorinţele lui contractuale, iar acum, când trebuie să ne ajute, nu ştiu ce are. Trebuie să-şi revină şi să joace pentru echipă, nu numai pentru el, pentru statistici“, a declarat Nicu Stoian, preşedintele clubului SCM.
Baschetbalistele de la SCM-CSS Craiova joacă tot sâmbătă, în deplasare, în compania campioanei Municipal MCM Târgovişte. Echipa pregătită de Liviu Manea are doar o victorie din cinci meciuri disputate în această fază a competiţiei, unde are ca adversare cele mai bune şapte echipe din Divizia A. „Noi întotdeauna am făcut partide reuşite contra campioanei. Le-am zis fetelor să uite cât mai repede insuccesul cu Alexandria şi să aibă o evoluţie bună la Târgovişte“, a spus Manea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS