Acasă Sport Succese muncite în Antalya

Succese muncite în Antalya

Jucătoarele de tenis Liana Ungur, Diana Enache şi Bianca Hâncu au trecut de prima rundă a turneului de 10.000 de dolari din Antalya (Turcia), singura care n-a cunoscut victoria fiind Andreea Mitu.
Liana Ungur (25 de ani, 377 WTA), a şaptea favorită a turneului, a învins-o în runda inaugurală, cu 4-6, 6-2, 7-5, pe slovaca Zuzana Zlochova şi urmează să o întâlnească în optimi pe ucraineanca Nadya Kolb, o jucătoare venită din calificări. Ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, Diana Enache (590 WTA) a avut şi ea parte tot de o partidă de trei seturi, trecând, cu 6-4, 3-6, 6-4, de italianca Martina Caciotti. Următoarea adversară a piteştencei de 22 de ani va fi bulgăroaica Dia Evtimova, a doua favorită. Bianca Hâncu (17 ani, 1020 WTA) a acces şi ea în optimi, după victoria înregistrată în faţa turcoaicei Pemra Ozgen, a patra favorită, scor 3-6, 6-3, 6-4, urmând să se dueleze pentru un loc în sferturile de finală cu slovaca Nikola Vajdova.
Singura reprezentantă a noastră care a fost eliminată, Andreea Mitu (18 ani, 619 WTA), a cedat foarte greu în disputa contra favoritei principale, slovaca Michaela Pachabova, scorul fiind 7-6(4), 4-6, 4-6.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version