8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii îl scot la luptă pe Tătaru

Pandurii îl scot la luptă pe Tătaru

Gorjean din Ioneşti, Ionuţ Tătaru a făcut primii paşi în fotbal la Craiova, la echipa Facultăţii de Sport, unde a jucat de la 13 la 16 ani. Acum, la 20 de ani, i s-a ivit şansa debutului în Liga I la Pandurii Târgu Jiu şi ocazia de a-şi reîntâlni, la un nivel superior, adversarii din vremea junioratului: Mihai Costea, Gîngioveanu, Găman, Bărboianu sau Firţulescu. „Eu sunt pregătit, aştept de mult să debutez. Ştiu că este un moment favorabil, dar antrenorul decide. Când eram legitimat la FEFS Craiova, am evoluat de multe ori împotriva lui Mihai Costea, Gîngioveanu, Găman, Bărboianu sau Firţulescu şi îi învingeam mereu“, a spus Tătaru. Component de bază al echipei secunde a pandurilor din Liga a III-a, Ionuţ Tătaru nu are experienţa primului eşalon, lucru care ar putea fi decisiv în stabilirea primului unsprezece pentru Liviu Ciobotariu. „Eu am jucat aproape meci de meci la echipa a doua şi sunt pregătit. Sigur că sunt emoţii, mai ales că aş evolua pentru prima dată în prima ligă. Dar am observat că mai sunt jucători de aceeaşi vârstă cu mine care evoluează cu succes în Liga I, cum ar fi Papp, de la Vaslui, şi Găman, de la Craiova. Probabil antrenorul se gândeşte că e un meci capital pentru dânsul, eu nu am experienţă, dar sper să joc“, a mai declarat Tătaru. Tânărul fotbalist este pregătit psihic şi pentru o primire ostilă pe „Municipal“. „De când ştiu eu, aici, la Târgu Jiu, majoritatea spectatorilor ţin cu Craiova. Nu mă aştept să fim bine primiţi, mai ales după eşecul cu Astra şi cel de la Vaslui. Suporterii ar trebui să încurajeze echipa“, a mai spus Tătaru.  

Stromajer joacă pentru „Ciobi“, Raskovic – nu

Jaka Stromajer a marcat două goluri în poarta Universităţii, unul în campionat şi altul în Cupa României, sub culorile pandurilor. Slovenul speră să recidiveze luni, dar mai important este succesul echipei. „E derbiul Olteniei, un meci de care pe care. Sper să mai marchez o dată, dar cel mai important e să câştigăm. Jucăm pentru antrenor, pentru noi şi pentru oamenii de aici“, a spus Stromajer. Dacă slovenul intră pe teren cu gândul de a-i salva postul lui Ciobotariu, sârbul Milanko Raskovic are alte „priorităţi“. „Este un derbi local. E un meci greu, e un moment dificil pentru noi şi vrem maximum din această partidă. Ştiu cum se joacă aici cu Craiova, i-am învins cu 1-0 anul trecut, la Târgu Jiu. Ştiu că lumea ţine mai mult cu Craiova la Târgu Jiu, dar nu e nici o problemă. Jucăm în primul rând pentru noi, pentru preşedintele Condescu şi pentru toţi oamenii de aici“, a spus Raskovic.

Bilete mai scumpe cu Craiova

Clubul Pandurii va pune în vânzare pentru jocul cu Universitatea 1.000 de bilete la peluze la preţul de 20 de lei bucata, de patru ori mai scumpe decât în mod normal. Acestea pot fi procurate de la casa de bilete din incinta Stadionului „Municipal“, începând de sâmbătă, de la ora 9.00, cu precizarea că nu vor fi distribuite mai mult de patru tichete unei persoane. Chiar dacă biletele pentru meci nu se vor epuiza sâmbătă şi duminică, în ziua meciului nu vor mai fi puse în vânzare. Deoarece meciul este considerat unul de risc maxim, nu se vor mai acorda gratuităţi, iar accesul copiilor sub 14 ani va fi permis numai în cazul în care aceştia vor fi însoţiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU