10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe: Prevăd o remiză care nu ajută pe nimeni

Neagoe: Prevăd o remiză care nu ajută pe nimeni

Fost antrenor la Pandurii şi Universitatea Craiova, Eugen Neagoe a catalogat derbiul Olteniei ca fiind unul încrâncenat, susţinând că ambele formaţii, care vor să evite retrogradarea, vor termina la egalitate disputa de luni seară.

– Cum ai prefaţa tu, ca fost antrenor al celor două echipe oltene, derbiul de la Târgu Jiu?
– E un meci foarte greu pentru cele două formaţii, ambele fiind situate în zona periculoasă a clasamentului. Din păcate! Ar fi fost frumos ca Universitatea şi Pandurii să fi fost în partea superioară a clasamentului şi atunci derbiul Olteniei s-ar fi jucat altfel. Cum însă cele două echipe sunt într-o situaţie destul de delicată şi au mare nevoie de puncte, prevăd o partidă încrâncenată din toate punctele de vedere. Cele trei puncte puse în joc sunt extrem de importante. Şi de aici va rezulta, probabil, un meci oltenesc tensionat. De fapt, trebuie să recunoaştem că tot timpul între Universitatea şi Pandurii au fost orgolii, au fost fel de fel de ambiţii deoarece fiecare voia să demonstreze că este mai bun decât celălalt.  
– Rişti un pronostic?
– E greu să prevăd. Aş zice X,2, mai degrabă X.
– Un egal ar fi rău pentru ambele echipe!
– Aşa este, dar cred că se va termina egal.
– Ştiinţa a început returul cu două înfrângeri şi astfel alb-albaştrii au coborât pe locul 15, unul retrogradabil. Cum explici această prăbuşire sub comanda unui antrenor provenit din şcoala olandeză de fotbal?
– Nu pot să comentez această problemă, nu ar fi fairplay din partea mea.

„Alb-albaştrii nu au putut ţine ritmul 90 de minute“

– Presupun că ai văzut cele două meciuri ale Universităţii. Ce zici de evoluţiile alb-albaştrilor?
– Atât în „Ştefan cel Mare“, cât şi în partida de la Turnu Severin, cu Mediaşul, alb-albaştrii au început bine, dar, din păcate, nu au reuşit să menţină ritmul pe parcursul celor 90 de minute, mai ales în cea de-a doua repriză a celor două meciuri.
– Înainte de a fi demis de finanţatorul Adrian Mititelu, ai întocmit o listă privind restructurarea lotului Universităţii în pauza de iarnă. Care au fost propunerile tale pentru retur?
– Nu mai are rost acum. Probabil că noul antrenor împreună cu finanţatorul au ajuns la altă concluzie în privinţa lotului, nu comentez deciziile clubului.
– Nu ai acum nici un angajament?
– Am avut oferte în pauza competiţională, printre care şi de la o echipă din prima ligă din România, dar, conform regulamentului, nu pot antrena până la vară. A fost şi una din străinătate, tot din prima ligă, dar nu pot să spun numele celor două cluburi deoarece nu s-a concretizat nimic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII