17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au remizat cu Prometeu

Găzarii au remizat cu Prometeu

După egalul din campionat, obţinut la Cluj, cu Universitatea, scor 0-0, Gaz Metan CFR Craiova a încercat ieri, în cadrul unei partide amicale, desfăşurate la „Depou“, contra concitadinei Prometeu (locul 10 în Liga a III-a, seria 4), să-şi „regleze“ jocul în vederea obţinerii unui rezultat excelent în confruntarea de sâmbătă, cu Arieşul Turda. Elevii lui Ionel Gane nu au reuşit nici în această partidă să se impună, terminând la egalitate cu „pompierii“, scor 1-1 (0-1). Chiar dacă jocul a fost antrenant, cu ocazii la ambele porţi, cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, Enache transformând cu precizie o lovitură de pedeapsă (’18). Cu toate că replica nu s-a lăsat deloc aşteptată, „găzarii“ au punctat abia în minutul 71, când Sorinel Chivu a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri, stabilind, totodată, rezultatul final.
Antrenorul Gaz Metanului CFR Craiova, Ionel Gane, a început partida cu următorii: Râmniceanu – Roşianu, Feleagă, Nicola, Firoiu – Niţă, Pătrană, Niţu, Surugiu – Yuki, M. Preda. În partea secundă, „Jerry“ i-a mai folosit pe Cojocaru, Lăpădat, M. Găman, S. Chivu. De partea cealaltă, „principalul“ Prometeului, Paul Răducanu, a rulat întreg lotul avut la dispoziţie. În prima repriză au jucat următorii: Poenaru – Ştefănoaica, Sava, Şerban, Beldeanu – Dică, Rotaru, Duculescu, Enache – Bălă, Ştefănescu. Distribuţia s-a schimbat în totalitate în partea secundă, după pauză jucând Zulean – Dumitrică, Creţu, Negrilă, Preda – Gae, Stamin, Serediuc, Radu – Corcoveanu, Stănculescu.

„Un amical util“

La finalul întâlnirii, ambii tehnicieni s-au declarat mulţumiţi de evoluţie, afirmând că a fost un joc benefic, mai ales că la sfârşitul săptămânii vor disputa partide extrem de importante în economia campionatului. „A fost un joc frumos, în care nici pe mine şi nici pe Jerry Gane nu ne-a interesat rezultatul, ci modul de exprimare. Un amical util pentru ambele echipe în vederea partidelor de campionat din această săptămână, pe care vrem şi trebuie să le câştigăm. Gaz Metan CFR va avea un meci destul de greu cu Arieşul Turda, în timp ce noi vom întâlni vineri pe FC Târgovişte, echipa de pe locul trei, una dintre candidatele la promovare. Sper să ne trecem fiecare în cont câte trei puncte după această etapă“, a spus antrenorul Prometeului, Paul Răducanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII