5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, cu Ciobotariu înainte!

Pandurii, cu Ciobotariu înainte!

Conducerea clubului Pandurii l-a reconfirmat în funcţie pe antrenorul Liviu Ciobotariu, infirmând astfel zvonurile că ar intenţiona să schimbe banca tehnică.

Cinci puncte din 24 posibile, acesta este bilanţul antrenorului Liviu Ciobotariu pe banca tehnică a gorjenilor. Deşi promitea un joc ofensiv după instalarea la cârma pandurilor, echipa din Târgu Jiu a reuşit să înscrie doar de cinci ori şi să primească de două ori mai multe goluri. Pandurii, alături de alte trei echipe din zona retrogradării, U Craiova, Internaţional Curtea de Argeş şi Unirea Alba Iulia, nu a câştigat vreun punct în retur şi şi-a compromis şansele de menţinere în Liga I. În ciuda evoluţiei dezamăgitoare din acest an a echipei, conducerea clubului Pandurii a infirmat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, zvonurile că ar avea de gând să renunţe la antrenorul Liviu Ciobotariu. „Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu infirmă speculaţiile apărute azi (ieri – n.r.) în presă referitoare la o posibilă înlocuire a antrenorului principal Liviu Ciobotariu. Nu se pune problema înlocuirii lui şi nici nu au avut loc întâlniri sau negocieri cu alţi antrenori în acest sens“, se arată în comunicatul semnat de preşedintele Marin Condescu.

Martinovic şi Murgan stau cu Craiova

Fundaşul central, Novak Martinovic, şi mijlocaşul la închidere, Mădălin Murgan, au acumulat câte şapte cartonaşe galbene la Vaslui şi nu vor putea evolua în partida cu Universitatea Craiova, programată pe 8 martie, la Târgu Jiu. Adrian Rusu şi Ionuţ Tătaru sunt soluţiile de acoperire a postului de fundaş central, primul având cele mai mari şanse să-i ia locul lui Martinovic. Ex-rapidistul ar bifa astfel al treilea post diferit în trei etape, fiind utilizat în acest retur ba ca fundaş dreapta, cu Astra, ba fundaş stânga, cu SC Vaslui. După plecarea lui Florin Stângă, postul de închizător pare să-i dea mari bătăi de cap lui Ciobotariu. Deşi a fost lăudat şi văzut ca o soluţie în centrul liniei mediane după stagiul din Antalya, Adrian Nalaţi nu a convins şi în campionat, evoluţiile sale fiind dezamăgitoare. Nici Păcurar nu arată o formă mai bună, fiind mai degrabă cu gândul la transferurile ratate din această iarnă decât la jocul echipei. Şi Vranjes poate fi un candidat pentru postul de mijlocaş la închidere, dar nici una dintre aceste posibilităţi nu pare câştigătoare pentru Liviu Ciobotariu.
 
Pandurii, pe lista
lui Mircea Sandu

Deşi nici măcar nu s-au depus dosarele de licenţiere pentru sezonul 2010-2011, într-un interviu acordat unui cotidian central, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a inclus echipa Pandurii pe lista formaţiilor cu probleme de licenţiere alături de FC Timişoara, Universitatea Craiova sau Poli Iaşi. Poziţia „Naşului“ este inexplicabilă, mai ales să gorjenii nu au avut probleme cu licenţierea în anii trecuţi şi este cunoscută ca una dintre grupările din Liga I fără datorii la stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS