21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu şi epoca neagră

Mititelu şi epoca neagră

Universitatea Turnu Severin – Gaz Metan Mediaş 1-2. Uitându-mă în clasament, nu cred că mai are rost să comentez meciul de la Severin. Îl comentează suficient finanţatorul Mititelu, cel care şi-a bătut joc de această echipă a Craiovei şi continuă să sfideze pe toată lumea. Îşi cam bate însă singur cuie în tălpi, era să zic… în cap. Nu vreau să retrogradeze această echipă, dar am mari emoţii. Ar trebui însă să dormim liniştiţi deoarece mai-marele boovean ne-a asigurat că până la sfârşitul returului vom avea parte numai de victorii. Avem o echipă mediocră, alcătuită după buzunarul şi capriciile lui, iar asta s-a văzut sâmbătă. Rezultatul de la Severin a fost normal. Cu unii jucători din lotul actual nu putem face performanţă. Când Liţu, olteanul de la Segarcea, a marcat primul gol al meciului de la Severin, am văzut vreo trei-patru jucători ai Ştiinţei de Severin, aduşi în iarnă, pe jos… Probabil că numărau banii daţi de Mititelu. Luni, 8 martie, de Ziua Femeii, se dispută derbiul codaşelor Olteniei, Pandurii – Universitatea. Un egal ar fi rău pentru ambele. S-ar putea duce împreună spre matineu!
Şi Severinul trece printr-o perioadă neagră, ca şi noi. Echipa locală a jucat pe la Vânju Mare, iar acum este ca şi desfiinţată. Primarul de acolo asistă, ciudat şi inexplicabil, cum echipa locală se duce pe Dunăre în jos! Ce am ajuns noi în Oltenia, de râsul României! Când se va scrie cartea neagră a Universităţii Turnu Severin/FC Mititelu va trebui multă hârtie. E de scris!
Unirea Alba Iulia – Gloria Bistriţa 1-2. Formaţia lui Tata Jean a găsit soluţii miraculoase şi este situată deasupra retrogradatelor. Prin această victorie, de şase puncte, Bistriţa ne-a demonstrat că Jean Pădureanu este încă activ şi că lupta pentru evitarea retrogradării se ascute rău de tot.
Ceahlăul – Oţelul 0-1. Surprinzătoare înfrângerea moldovenilor, la ei acasă, după acea victorie istorică a Ceahlăului în Ghencea.
FC Timişoara – Poli Iaşi 2-1. Bănăţenii nu mai sunt cei de anul trecut, cei care au făcut figură frumoasă în Europa. Au câştigat în ultimele secunde ale prelungirilor, dar asta-i viaţa în fotbal. Trebuie să ai noroc, ca şi în viaţă. Timişoara a avut noroc, ceea ce nu mai avem noi, cei de la Universitatea de Severin.
FC Vaslui – Pandurii 2-1. S-a complicat viaţa oltenilor din Târgu Jiu, dar asta am spus-o de când a plecat Cîrţu de la echipă. Vasluiul este însă o formaţie pe care nu cred că o va bate cineva acasă.
Internaţional Curtea de Argeş – Dinamo 1-3. Ca pe timpurile celelalte, Dinamo este în grafic şi fără emoţii! Nu spun mai multe, se subînţeleg.
Astra – FC Braşov 2-1. Este clar, Napoli este antrenor. Doar mintea unui om din afara fotbalului ar fi putut să-l alunge pe Napoli!
Rapid – Unirea Urziceni 1-1. O întâlnire între două formaţii care aspiră la cupele europene. Şi merită!
CFR Cluj – Steaua 1-1. Meci frumos, spectaculos. Aceste echipe ne-au arătat că vor ceva de la fotbal, că vor să se califice în cupele europene. Rezultat echitabil, deşi victoria ar fi putut fi de partea ambelor echipe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

24 COMENTARII