15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCacau îl ţine pe Marica pe bancă

Cacau îl ţine pe Marica pe bancă

Ciprian Marica a început să privească meciurile din Budesliga de pe banca de rezerve şi nu i-a rămas altceva de făcut decât să aplaude reuşitele coechipierului şi rivalului său, Cacau. Atacantul român a jucat doar câteva zeci de secunde în meciul pe care VfB Stuttgart l-a câştigat în faţa lui Eintracht Frankfurt, scor 2-1, dispută în care ambele goluri ale „şvabilor“ au fost marcate de Cacau. Jucătorul brazilian a recidivat după ce etapa trecută înscrisese patru goluri, iar la mijlocul săptămânii a punctat în poarta Barcelonei. Titularizat de tehnicianul Christian Gross, Cacau a întors rezultatul după ce Kohler deschisese scorul (‘39), aducând-o pe Stuttgart în avantaj după reuşitele din minutele 41 şi 45. Ciprian Marica a fost trimis pe teren abia în minutul 89, iar în prelungiri a încasat un cartonaş galben.
Jucătorul român a spus că este dezamăgit că nu s-a impus încă în garnitura de start a nemţilor, deşi a marcat patru goluri în şase partide: „Este oarecum frustrant că, după ce am reuşit să marchez patru goluri în şase meciuri, tot nu am izbutit să mă impun ca titular la Stuttgart. Dar ăsta e fotbalul, concurenţa e mare şi până la urmă este benefică echipei“.
Ceea ce pare că uită Marica este faptul că, în numai o săptămână, Cacau a marcat şapte goluri pentru „şvabi“, cu două mai puţine decât a înscris atacantul român în aproape trei sezoane de Bundesliga.
Rezultatele complete înregistrate în runda a 24-a a Bundesligii: Schalke – Dormund 2-1, Hertha – Hoffenhein 0-2, Mainz – Werder 1-2, M’Gladbach – Freiburg 1-1, Bochum – Nürnberg 0-0, VfB Stuttgart – Eintracht 2-1, Bayer Leverkusen – FC Köln 0-0, Hanovra – Wolfsburg 0-1, Bayern München – Hamburg 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS