14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportÎnceput promiţător

Început promiţător

„U“ Cluj – GM CFR Craiova 0-0
Stadion
„Clujana“, spectatori: 1.500.
„U“ Cluj: Matache – Ungurşan, Basso, Bonatti, Ţene (’57, Muşat) – A. Popa, Reinaldo, Bucşă, Noe Acosta (’67, Lemnaru) – Lecici, Huvos (’57, Voican) Antrenor: Viorel Hizo.
GM CFR: Vulpescu – Mirescu, Cruşoveanu, P. Irimescu, D. Rădoi – Neacşa, T. Stanciu, Rioşeanu, Mitroi (’76, Surugiu) – Trifu (’90, Lăpădat), Vigariu (’88, Feleagă). Antrenor: Jerry Gane.
Cartonaşe galbene: Muşat / Stanciu (2).
Cartonaşe roşii: Basso ’85 / Stanciu ’71.
Au arbitrat: G. Cl. Baboia – Fl. Pucheanu, Ad. Ionescu.

„Găzarii“ au avut o evoluţie frumoasă, obţinând un rezultat de egalitate, scor 0-0, în faţa uneia dintre echipele bune ale seriei de vest, cu aspiraţii la promovare. Singurul regret al craiovenilor a fost acela că puteau contabiliza toate cele trei puncte, asta dacă nu se grăbeau la finalizare, Trifu (’9, ’26), Mitroi (’40), Rioşeanu (’34, ’55) şi Vigariu (’73, ’85) semnând bune oportunităţi de a marca. Finalul de partidă le-a găsit pe ambele combatante cu câte un om în minus, de la gazde văzând „roşu“ Basso, pentru un fault din postură de ultim apărător la Vigariu (’85), de la craioveni Stanciu părăsind terenul de joc în urma a două cartonaşe galbene (’41, ’70). Partida de la Cluj e cea de-a noua consecutivă fără înfrângere pentru Gaz Metan CFR Craiova, care a urcat după această etapă pe locul 8 în clasament. În etapa viitoare, programată sâmbătă, de la ora 11.00, craiovenii vor primi în vizită la „Depou“ pe Arieşul Turda.
La finalul jocului cu Universitatea Cluj, antrenorul Gaz Metanului CFR Craiova, Ionel Gane, a afirmat că este mulţumit de punctul obţinut.  „A fost un meci echilibrat, am dovedit că suntem mai omogeni decât Universitatea Cluj. Nu ştiu dacă sunt candidaţi la promovare, dar, după ce am văzut în tur, UTA, Dacia Mioveni şi Târgu Mureşul sunt echipe care se bat să prindă un loc de Liga I. În tur, la noi acasă, Clujul ne-a învins cu noroc“, a spus Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS