10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii vor punctele din Ardeal

Găzarii vor punctele din Ardeal

„U“ Cluj – GM CFR Craiova
Stadion
„Clujana“, sâmbătă, ora 11.00 (Sport.ro).
Formaţii probabile:
„U“ Cluj: Matache – Unguruşan, Basso, Bonatti, Ţene – Ad. Popa, Bucşă, Reinaldo, Acosta – Machado, Lecic. Antrenor: Viorel Hizo.
GM CFR: Vulpescu – Firoiu, Irimescu, Cruşoveanu, D. Rădoi – Mirescu, Niţă, Rioşeanu, Mitroi – Trifu, Vigariu. Antrenor: Ionel Gane.
Vor arbitra: G. Cl. Baboia – Fl. Pucheanu, Ad. Ionescu.

S-a terminat vacanţa şi pentru formaţiile din Liga a II-a, sâmbătă, de la obişnuita oră, 11.00, urmând să se dispute etapa a 18-a în ambele serii, prima dintr-un retur în care lupta va fi acerbă atât pentru locurile care duc la promovarea în Liga I, cât şi la retrogradare.
Gaz Metan CFR Craiova se va deplasa în Ardeal pentru disputa cu Universitatea Cluj şi, în ciuda faptului că formaţia pregătită de Viorel Hizo este candidată la podiumul seriei a doua, speră să obţină maximum de puncte.
„Noi jucăm toate meciurile cu gândul la victorie, numai aşa putem obţine rezultate notabile. Şi la Cluj mergem cu acelaşi gând, cu toate că ştim valoarea adversarului. Noi ne-am pregătit bine şi consider că suntem capabili să producem o surpriză. Nu fac pronosticuri, dar garantez că vom practica un joc frumos“, a spus antrenorul formaţiei de la Depou, Ionel Gane.

Are încredere în arbitri

„Jerry“ a vorbit şi despre partida din tur, pierdută cu 1-0, în care „şepcile roşii“ au fost avantajate de arbitrul bucureştean, care nu le-a acordat „găzarilor“ un penalti clar. Culmea este că şi la meciul de sâmbătă tot Gabriel Claudiu Baboia va fi „central“, dar nu-i va mai avea la „tuşe“ pe Gheorghe Bogdan şi Claudiu Florea, ci pe Florin Pucheanu, respectiv Adrian Ionescu. „Îmi aduc aminte că în meciul tur am jucat de la egal la egal cu Clujul, dominându-i în unele momente. Din păcate, Baboia nu ne-a dat un penalti, noi am ratat mult, am avut şi două bare, iar ei au dat un gol din două şuturi pe poartă. Da, a fost un meci frumos în ansamblu. Portarul nostru, Râmniceanu, a apărat un penalti, au fost şi două eliminări, dar asta este istorie. Sunt convins că sâmbătă altele vor fi datele problemei. Sunt sigur că arbitrul îşi va face treaba cum va şti el mai bine, pentru că nici în tur nu a fluierat rău, exceptând penaltiul neacordat şi două-trei faze“, a conchis Ionel Gane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS