Acasă Sport Radu (nu) a făcut un meci mare

Radu (nu) a făcut un meci mare

Fundaşul român Ştefan Radu a fost integralist în partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a câştigat-o duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei FC Parma, în etapa a 24-a din Serie A. Jurnaliştii au avut opinii diferite în privinţa evoluţiei jucătorului român, site-ul eurosport.it scriind că fundaşul a jucat excelent, în timp ce calciomercato.it a apreciat că acesta a avut o prestaţie mediocră.
Sursa citată l-a notat cu 6,5 pe Radu. „Ştefan Radu a fost perfect. L-a neutralizat pe Bojinov şi pe colegii acestuia din atac“, a scris eurosport.it, care l-a notat cu 6,5 pe fundaşul român.
În schimb, site-ul calciomercato.it i-a acordat nota 5,5 jucătorului echipei Lazio. „Radu nu a făcut un meci mare. A fost cel mai slab dintre cei trei fundaşi centrali folosiţi de Reja“, a scris calciomercato.it.
Într-un alt meci din runda a 24-a a primei ligi italiene, Juventus a învins, cu 3-2, pe Genoa graţie unui penalti controversat marcat de Alessandro Del Piero. Obţinând astfel a doua victorie în ultimele nouă partide, formaţia torineză a urcat până pe locul şase în clasament.
Campioana en-titre, Internazionale Milano, a remizat, scor 0-0, la Napoli şi păstrează un avans de şapte puncte în fruntea clasamentului din Serie A, în faţa grupării AS Roma.

Exit mobile version