20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNiculae crede că naţionala e blestemată

Niculae crede că naţionala e blestemată

Într-un interviu acordat presei franceze, atacantul român al echipei AJ Auxerre, Daniel Niculae, a spus că este un blestem faptul că naţionala ţării noastre va înfrunta selecţionata „Cocoşului galic“ în preliminariile Euro 2012, după ce a evoluat împotriva selecţionatei franceze şi la turneul final al Euro 2008, şi în calificările pentru CM 2010. „Este un blestem. Franţa va fi favorita grupei, dar a trecut mult timp de când nu ne-a învins. În plus, avem avantajul că îi cunoaştem foarte bine“, a spus Niculae.
Reprezentativa României va face parte din Grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alături de selecţionatele Franţei, Bosniei-Herţegovina, Belarusului, Albaniei şi Luxemburgului.
Niculae nu a dorit să vorbească despre contractul său cu gruparea din Auxerre, care expiră la finalul acestui sezon: „Voi fi la final de contract, dar nu prea este momentul să discutăm acum despre acest subiect. Vom vedea ce se întâmplă la finalul sezonului. Pentru moment, eu prefer să vorbesc de echipă“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS