16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportYoussouf Kamara a căzut victimă condiţiilor meteo

Youssouf Kamara a căzut victimă condiţiilor meteo

Ivorianul Youssouf Kamara a suferit o entorsă de gleznă la alergările prin zloată, însă accidentarea nu-i pune în pericol debutul la Pandurii, în prima etapă a returului programată săptămâna viitoare.

Condiţiile meteo improprii l-au determinat pe antrenorul Liviu Ciobotariu să improvizeze, împărţindu-şi lotul în două: unii au făcut alergări prin zăpada înmuiată de ploaie pe pista de atletism a Municipalului, iar alţii au încins o miuţă în Sala Sporturilor, rolurile fiind inversate după un timp. Ivorianul Kamara nu a dus până la capăt antrenamentul, atacantul suferind o entorsă la glezna stângă după ce a alunecat pe zăpadă. Medicul echipei i-a recomandat două zile de repaos, Kamara urmând să revină la pregătire la sfârşitul acestei săptămâni. Ivorianul şi-a câştigat un loc de titular la Pandurii, iar o eventuală absenţă din primul unsprezece ar fi o pierdere grea pentru gorjeni, mai ales că un alt atacant, Raskovic, este suspendat la meciul cu Astra.
Oficialii clubului Pandurii au reuşit să deszăpezească terenul sintetic, însă Ciobotariu nu agreează antrenamentele pe această suprafaţă. „Este o situaţie foarte delicată pentru că am avut un stagiu foarte bun în Antalya, unde s-a acumulat foarte bine şi e păcat că acum nu avem un teren pe care să ne putem continua pregătirea. Am speranţa şi convingerea că se va rezolva cu terenul şi ne vom antrena normal. Nici sinteticul nu este o soluţie ideală pentru că una este să te antrenezi pe un teren normal şi alta pe sintetic. Pe sintetic apar accidentări şi nu este acelaşi lucru ca şi gazonul de iarbă. Dar asta e situaţia şi probabil toate echipele care au rămas în România se confruntă cu ea că nu ştiu unde pot să găsească acum terenuri“, a spus Ciobotariu.

Ciobi, repetiţie pentru meciul caritabil

Antrenorul Liviu Ciobotariu a intrat la joc alături de elevii săi la sală, făcând o repetiţie pentru meciul caritabil de sâmbătă, în care va evolua în echipa fostelor glorii de la Pandurii Târgu Jiu contra Generaţiei de Aur a naţionalei României. „Am intrat şi eu la o mişcare, să transpir puţin, nu neapărat să mă antrenez. Mişcarea face bine pentru oricine“, a spus Ciobi. Evenimentul caritabil găzduit de Sala Sporturilor din Târgu Jiu va debuta sâmbătă, la ora 13.00, cu un concert al solistei de muzică uşoară Andra, va fi continuat cu prezentarea echipei Pandurii, momentul cel mai aşteptat fiind meciul dintre Generaţia de Aur, cu Hagi şi Gică Popescu printre protagonişti, contra fostelor glorii ale pandurilor. „Regele“ împreună cu alţi foşti internaţionali ai României au acceptat să evolueze la Târgu Jiu pentru Andrei Glăvan, un copil din Cărbuneşti operat recent de tumoare cerebrală. Cei care nu au intrat în posesia unei invitaţii îl pot urmări pe Hagi şi compania în direct pe postul GSP TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS