10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBosniacii şi albanezii ne-au declarat război

Bosniacii şi albanezii ne-au declarat război

Selecţionerii Safet Susici şi Josip Kuzhe par să-şi fi făcut deja calcule în privinţa punctelor pe care le vor obţine în confruntările cu tricolorii din preliminariile Euro 2012.

Reprezentativa României a fost repartizată în Grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alături de selecţionatele Franţei, Bosniei-Herţegovina, Belarusului, Albaniei şi Luxemburgului, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Varşovia. Selecţionata tricoloră a făcut parte din urna a doua valorică, însă cea mai mare agenţie de pariuri on line consideră că naţionala lui Răzvan Lucescu are şansa a treia de a câştiga Grupa D, cu o cotă de 4,50, în timp ce Franţa este favorită, cu 1,60, iar Bosnia are 4,25. La rândul lor, selecţionerul Bosniei, Safet Susici, şi cel al Albaniei, Josip Kuzhe, susţin că naţionala României nu-i o nucă greu de spart şi par să-şi fi făcut deja calcule în privinţa punctelor pe care le vor obţine în confruntările cu tricolorii.
„Să mai dea astfel de declaraţii, chiar ne face un bine“, a răspuns selecţionerul tricolorilor, Răzvan Lucescu, declaraţiilor războinice ale bosniacilor şi albanezilor.

Susici: România nu este mai bună decât noi

Selecţionerul Bosniei, Safet Susici, susţine că naţionala pe care o pregăteşte nu este cu nimic mai prejos decât cea a României, adăugând că şi-ar dori să joace în acest an în deplasare cu „tricolorii“.
„Franţa este favorită, toată lumea spune că nu va avea probleme să obţină primul loc. Cu toate acestea, Franţa nu mai e ce a fost, nu e nici măcar pe aproape de echipa lui Zidane. Nu o văd făcând mare lucru la Cupa Mondială, iar dacă nu va ajunge măcar în semifinale va avea loc un schimb de generaţii, mă gândesc la Henry, Anelka, Gallas, în locul cărora vor veni alţii. România nu este mai bună decât noi şi consider că avem şanse reale să ne clasăm pe una dintre primele două poziţii. Anul acesta vom juca patru meciuri şi mi-aş dori să întâlnim Franţa şi România în deplasare şi să jucăm cu Luxemburg acasă“, a spus antrenorul Bosniei.

Kuzhe: Putem aduce puncte de oriunde

Tehnicianul croat al naţionalei Albaniei, Josip Kuzhe, susţine că elevii săi au învăţat multe din precedentele confruntări cu România şi vor încerca să speculeze punctele slabe pe care le are reprezentativa tricoloră.
„Trebuie să fim realişti, dar şi optimişti. Cred că putem obţine rezultate interesante în grupă. Vom vedea pe măsură ce jucăm ce obiectiv putem atinge. Având în vedere precedentele experienţe din preliminariile Euro 2008 cu România şi cu Belarus, vom încerca să învăţăm din greşelile trecutului. Cu Luxemburg e obligatoriu să luăm şase puncte. Putem aduce puncte de oriunde, nu pot spune că e mai uşor să câştigi puncte în Belarus decât în Bosnia sau în România. Toate aceste echipe sunt tari pe teren propriu, dar au şi puncte slabe pe care vom încerca să le găsim şi să le speculăm“, a spus Kuzhe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS