12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDin nou cu ICIM Arad

Din nou cu ICIM Arad

După două dispute în Cupa României, din care învingătoare a ieşit fosta campioană, baschetbalistele de la ICIM Arad şi SCM-CSS Craiova se întâlnesc sâmbătă pentru a treia oară în 2010, de această dată în campionat. Meciul se va disputa la Arad şi va conta pentru etapa I din grupa A1.
Antrenorul craiovean Liviu Manea crede că, după „dubla“ din Cupă cu Aradul, cunoaşte destul de bine adversarele oltencelor şi speră la un rezultat bun în primul meci din această fază a campionatului: „Mergem la Arad să câştigăm. Dorim să scoatem maximum din acest joc, mai ales că acum ne cunoaştem bine adversarele, după dubla confruntare din Cupa României. În plus, echipa din Arad este presată să câştige, având în vedere că joacă pe propriul teren şi are ca obiectiv finala campionatului. Nu avem probleme de lot şi nu rămâne decât ca noi să ne facem jocul“. Cu o ambiţie deosebită va evolua pivotul Eniko Tarţa. Jucătoarea în vârstă de 21 de ani, componentă a echipei naţionale a României, a ajuns în pauza competiţională în Bănie chiar de la ICIM Arad, deoarece antrenorul grec Ioannis Diamantakos nu o folosea.
Din grupa A1 (prima grupă valorică) fac parte opt echipe: Rapid Bucureşti, BC Alexandria, MCM Târgovişte, CSM Satu Mare, ICIM Arad, CSM „U“ Oradea, MCM Târgovişte şi SCM-CSS Craiova. Meciurile se vor juca în sistem tur-retur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS