24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTrică, antrenor din teren?

Trică, antrenor din teren?

În meciurile disputate duminică, Universitatea a evoluat în sistemul 4-4-2, iar Eugen Trică a avut sarcina de a coordona echipa alb-albastră.

În cele două partide de verificare disputate de Universitatea duminică, 2-0 cu Zenit St. Petersburg II şi 2-2 cu Incheon United, noul antrenor principal al oltenilor a împărţit lotul în două echipe. În meciul cu coreenii de la Incheon, unde a folosit titularii Ştiinţei, Wotte a jucat un 4-4-2, cu Trică pe post de antrenor secund din teren! Căpitanul Andrei Prepeliţă a fost folosit ca mijlocaş defensiv, iar Eugen Trică, în faţa lui Prepeliţă. Comunicarea olandezului cu jucătorii din teren s-a făcut prin intermediul secundului Corneliu Papură, pe post de translator.

Iarăşi două meciuri într-o zi

În programul zilei de astăzi au apărut modificări. Astfel, de la ora 10.30, Ştiinţa întâlneşte pe Volgar Gazprom, grupare ce a încheiat sezonul pe poziţia a 12-a în liga a doua din Rusia, iar de la 15.30, oltenii vor da piept cu SV Babelsberg ‘03. Ambele meciuri de astăzi se vor juca în complexul „Titanic“ sau, dacă va ploua, pe terenul Universităţii din Antalya. Nemţii  de la SV Babelsberg ‘03 sunt lideri în Regionalliga Nord, alcătuind o formaţie solidă, care poate pune probleme Ştiinţei. Probabil, antrenorul Mark Wotte va da şanse tuturor elevilor săi la aceste meciuri de astăzi, încercând să găsească soluţii pentru acoperirea posturilor descoperite.
Următorul amical al alb-albaştrilor ar trebui să se dispute joi, contra celor de la FC Gyeongnam, grupare ce activează în campionatul Coreei de Sud şi s-a clasat pe poziţia a şaptea în sezonul care tocmai s-a încheiat. Săptămâna trecută, asiaticii au făcut deja două „victime“ din România, învingând FC Timişoara, cu 2-1, şi Farul, cu 1-0. În schimb, FC Gyeongnam, care se bazează pe serviciile a trei fotbalişti cariocas şi are şi antrenori brazilieni în staff, a pierdut cu 1-0 amicalul cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
Ultimul test de verificare în Antalya pentru juveţi va avea loc pe 6 februarie, contra ruşilor de la Spartak Nalchik (Liga I). Testul final pentru craioveni se va desfăşura pe 13 februarie la Severin, contra formaţiei Gaz Metan CFR Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII