8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPatru români au înscris în Europa

Patru români au înscris în Europa

Patru români şi-au trecut numele pe lista marcatorilor la echipele la care au evoluat în weekend. Ciprian Marica a fost protagonistul partidei pe care VfB Stuttgart a câştigat-o pe teren propriu cu 4-1 în faţa Borussiei Dortmund, în etapa a 20-a Bundesligii. Marica a ratat un penalti în debutul reprizei secunde, a trimis apoi balonul în transversală cu capul, a mai irosit apoi două ocazii mari de a marca şi a punctat pentru 3-1 în minutul 86. Site-ul goal.de l-a declarat pe internaţionalul român „omul meciului“.
Tot în Germania, Max Nicu nu a fost inclus în lotul Herthei Berlin pentru meciul cu Bochum (0-0) din cauza unei accidentări. În liga a doua germană, Florin Lovin nu a jucat din cauza amânării partidei pe care München 1860 ar fi trebuit să o joace la Karlsruhe. Tararache a fost rezervă la meciul pierdut de echipa sa, Duisburg, pe teren propriu, cu Sankt Pauli (0-2). La meciul Furth – Cottbus, din cei trei români prezenţi în lotul lui Energie, doar Jula a fost integralist, Sergiu Radu rămânând pe banca de rezerve, iar Burcă fiind suspendat după cumulul de cartonaşe galbene.

Iacob a punctat
pentru Iraklis

Fostul stelist Victoraş Iacob este printre cei mai buni marcatori ai echipei sale, Iraklis Salonic. Atacantul a marcat singurul gol al meciului cu Kavala, câştigat pe teren propriu cu 1-0. Celălalt român din lotul lui Iraklis Salonic, Bogdan Mara, a rămas pe teren până în minutul 89. Tot în Grecia, fostul jucător al lui Pandurii Târgu Jiu, Florin Stângă, a fost integralist la Xanthi în meciul cu Aris Salonic (2-1).
În Cipru, Adrian Mihalcea a marcat din nou pentru Aris Limassol şi este golgeterul echipei cipriote. Limassol a reuşit să revină pe tabelă, după ce în minutul 57 era condusă cu 2-0 de Ermis.
În liga secundă spaniolă, Dănciulescu a fost titular la Hercules Alicante în meciul cu Castellon şi a marcat în minutul 18, deschizând scorul, după o centrare a lui Farinos. Castellon a reuşit să întoarcă rezultatul şi să câştige cu scorul de 2-1. Românul a părăsit terenul accidentat, după ce a primit o lovitură puternică din partea unui adversar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS