11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFiorentina are încredere în Briliant

Fiorentina are încredere în Briliant

Atacantul Adrian Mutu şi coechipierii săi de la Fiorentina, însoţiţi de tehnicianul Cesare Prandelli, au cinat, joi seară, la un restaurant din Florenţa, la câteva ore după ce jucătorul român a primit vestea că a fost depistat pozitiv, informează ediţia on line a cotidianului La Repubblica.
Sursa citată precizează că această cină poate fi interpretată ca un gest de solidaritate al lotului Fiorentinei, dar, totodată, este posibil să fi fost o întâlnire stabilită mai demult.
Clubul AC Fiorentina a dat publicităţii vineri un comunicat, pe site-ul oficial, în care anunţă că are încredere în buna-crediţă a atacantului român Adrian Mutu, care a fost depistat pozitiv cu sibutramină. „Luând act de comunicatul CONI privind depistarea pozitivă a lui Adrian Mutu cu un metabolit al sibutraminei (medicament pentru reducerea apetitului) şi confirmând că se declară împotriva consumului oricărei substanţe interzise, inclusiv a suplimentelor neomologate, ACF Fiorentina îşi exprimă încrederea în buna-credinţă a sportivului şi va încerca să clarifice în cel mai scurt timp această problemă“, se arată în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII