11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEchipele SCM-U joacă în deplasare

Echipele SCM-U joacă în deplasare

Patru din cele cinci echipe de la SCM-Universitatea Craiova au programate sâmbătă meciuri în deplasare. Baschetbalistele pregătite de Liviu Manea vor juca la Arad, contra formaţiei ICIM, într-un meci contând pentru returul optimilor de finală ale Cupei României. În partida tur, desfăşurată în urmă cu o săptămână, cele două combatante au remizat, scor 62-62, şi ţinând cont de jocul bun făcut de oltence în acel meci, ambele echipe au şanse egale să se califice în turul următor.
Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova înfruntă Steaua Turabo Bucureşti, în cadrul etapei a patra din returul Diviziei A. După succesul de moral de miercuri, contra celor din Piteşti, jucătorii antrenaţi de Paul Nicolae forţează în Capitală a patra victorie din acest sezon, mai ales că Steaua Turabo, aflată pe locul 13, este o mai formaţie accesibilă.  
Şi voleibaliştii craioveni vor juca tot în Capitală, urmând să înfrunte ocupanta locului patru, Dinamo Bucureşti, în etapa a 15-a din Divizia A1. Elevii lui Dan Pascu îşi amintesc cu plăcere că în tur au produs surpriza învingând pe teren propriu rivala de o viaţă, scor 3-2, şi vor să facă o figură frumoasă şi acum, chiar dacă calculele hârtiei nu le dau şanse prea mari.
Voleibalistele clubului craiovean vor avea ca adversar pe Universitatea Cluj. Spre deosebire de băieţi, jucătoarele oltene antrenate de Petrică Stancu şi Puşa Dina pornesc favorite în disputa din Ardeal, deoarece întâlnesc un adversar accesibil, aflat pe locul zece.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS