11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFurtuna i-a trimis pe panduri la sala de forţă

Furtuna i-a trimis pe panduri la sala de forţă

Vremea nefavorabilă din Antalya le-a schimbat planurile pandurilor, echipa secundă anulându-şi amicalul cu coreenii de la Yonsei, iar Ciobotariu şi-a băgat elevii la sala de forţă.

Dacă frigul din primele zile nu a afectat programul de pregătire al pandurilor din Antalya, furtuna iscată în cea de-a patra zi l-a obligat pe antrenorul Liviu Ciobotariu să renunţe la antrenamentele programate pe iarbă din cauza terenurilor impracticabile. În aceste condiţii, antrenorii Liviu Ciobotariu şi Gabi Zahiu şi-au trimis elevii la sala de forţă, Pandurii II fiind programaţi de la ora 9.00, iar echipa de primă ligă două ore mai târziu. Cum amicalul celor de la Pandurii II cu sud-coreeni de la Yonsei a fost anulat, Zahiu le-a dat liber după-amiază fotbaliştilor săi, care au fost la cumpărături în oraşul Antalya. În schimb, echipa mare a avut program de recuperare la bazinul de înot. Pandurii Târgu Jiu a disputat un prim amical în Antalya, 0-1 cu ruşii de la Amkar Perm, echipa lui Liviu Ciobotariu având programate alte cinci jocuri de verificare până la finalul stagiului.


La taclale cu braşovenii

Pandurii au fost vizitaţi în cantonamentul de la Hotel Kervasarai de către fotbaliştii braşoveni, cantonaţi într-un stabiliment din apropiere. Dani Coman, însoţit de un coechipier, s-a întreţinut cu fostul său coleg de la Rapid, Ionuţ Stancu, cu omologul său Răzvan Stanca, dar şi cu alţi cunoscuţi de la Pandurii. Coman este un apropiat al pandurilor, acesta vizitându-i pe gorjeni la hotel şi după meciul din turul campionatului de la Braşov, joc încheiat cu 2-0 pentru echipa sa. Atunci, portarul echipei naţionale i-a făcut cadou maseurului de la Pandurii, Eugen Căţelu, tricoul său de portar.  

Chibulcutean, apreciat şi de fani

Alin Chibulcutean conduce în sondajul lansat pe site-ul clubului Pandurii „Care credeţi că a fost cel mai bun jucător de la Pandurii în turul acestui sezon“, adunând 14% din preferinţele votanţilor. Chibulcutean este urmat, cu 12% dintre sufragii, de alţi trei coechipieri, Alexandru Păcurar, Alexandre Cardoso şi Novak Martinovic, iar pe poziţia a treia se află, surprinzător, Adrian Rusu, cu 6% din voturi. 1.180 de suporteri şi-au exprimat preferinţele până acum. Faptul că Alin Chibulcutean este primul în preferinţele suporterilor nu este deloc întâmplător, fundaşul lui Ciobotariu fiind singurul integralist din lotul pandurilor în prima parte a sezonului şi unul dintre cei şapte din Liga I. Mai mult, odată cu plecarea lui Florin Stângă la Skoda Xhanti, Chibulcutean a fost promovat de către tehnician al doilea căpitan după Alexandru Păcurar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS