10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCopil, Gârd şi Mergea, în ascensiune

Copil, Gârd şi Mergea, în ascensiune

Jucătorii de tenis Marius Copil, Cătălin Gârd şi Florin Mergea au „prins“ o zi bună şi au reuşit să avanseze la turneele la care participă.
În optimile de finală ale futures-ului de 10.000 de dolari de la Guatemala City, Marius Copil (463 ATP) l-a învins după trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-2, pe americanul Conor Pollock. Următorul adversar al arădeanului de 19 ani, al doilea favorit la câştigarea trofeului, va fi brazilianul Ricardo Siggia, al şaselea cap de serie. În cadrul futures-ului de 10.000 de dolari de la Tamarac (SUA), Cătălin Gârd (353 ATP), al patrulea favorit, s-a calificat în optimile de finală, după ce a trecut, cu 6-4, 6-2, de finlandezul Juho Paukku. Sportivul nostru de 28 de ani se va lupta pentru un loc în sferturi cu sud-africanul Haydn Lewis, un jucător venit din calificări.
Intrat ca lucky loser pe tabloul principal al futures-ului de la Kaarst (Germania, 15.000 de dolari), Florin Mergea (25 de ani, 1235 ATP) a beneficiat în prima rundă de abandonul veteranului Antony Dupuis (Franţa), care s-a retras de pe teren după ce a pierdut primul set la tie-break, scor 7-6(4). Mergea îl va întâlni în optimi pe canadianul Milos Raonic, al cincilea favorit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS