10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎnvinşi de Remat Zalău

Învinşi de Remat Zalău

SCM-U Craiova – Remat Zalău 0-3 (25, 17, 18)
SCM-U:
Todoran, Stoian, Oprişor, Terpea, Briscan, Munteanu, Călin – libero. Au mai intrat: Teleleu, Bala, Voineag, Todor. Antrenor: Dan Pascu.
Remat: Marieş, Ljubicic, Ditlevesen, Borota, Iosifov, Adriano, Feher – libero. Au mai intrat: Ciortea, Ilieş, Paşcan, Afloarei. Antrenor: Michael Warm.

Echipa masculină de volei SCM-U Craiova nu a reuşit să producă surpriza, pierzând cu 3-0 meciul restant cu Remat Zalău, formaţie care luptă pentru câştigarea campionatului.

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova au fost învinşi de Remat Zalău cu scorul de 3-0, marţi, pe teren propriu, într-un meci restant din prima etapă a returului Diviziei A1. În primul set, craiovenii s-au ţinut scai de adversari, dar experienţa şi-a spus cuvântul, oaspeţii impunându-se cu scorul de 26-24. Cei din Zalău au câştigat şi setul secund, la o diferenţă de opt puncte, 25-17. În setul trei, gazdele au încercat să reintre în joc, dar nu au putut obţine prea mult în faţa unui adversar determinat. Partida a durat 71 de minute, iar o contribuţie importantă la succesul echipei pregătite de neamţul Michael Warm au avut cei doi jucători străini veniţi în pauza competiţională, Aleksadar Ljubicic, dar, mai ales, danezul Mads Ditlevsen, care le-a creat mari probleme oltenilor, lucru recunoscut şi de antrenorul de la SCM-U, Dan Pascu: „Remat Zalău a adus doi jucători foarte buni în pauza competiţională. Mă refer la danezul Mads Ditlevsen, care astăzi (marţi – n.r.) a făcut tot jocul lor, dar şi la Ljubicic“.
Despre meci, Pascu a spus: „Băieţii erau destul de motivaţi după victoria de sâmbătă, cu Piatra Neamţ, şi îşi doreau victoria. În primul set am jucat de la egal cu ei şi pot spune că a fost chiar spectaculos. Din păcate, în al doilea set ne-am lovit de o echipă puternică. Ei au avut un joc precis, iar noi, când am văzut că nu putem să opunem rezistenţă, am început să jucăm mai slab. Am mai avut o zvâcnire în setul trei, dar, din păcate, nu am reuşit mai mult. Rezultatul este nesatisfăcător. Apreciez jocul echipei în primul set, jumătate în setul doi şi în rest rămâne să muncim şi să învăţăm“.

Puţini spectatori
din cauza clubului

Antrenorul Dan Pascu a spus că este dezamăgit că la meci au asistat puţini spectatori şi nici nu au încurajat echipa. În setul trei, Pascu le-a cerut jucătorilor de rezervă să le facă galerie colegilor din teren. Probabil antrenorul oltean nu ştie că o parte din vină pentru absenţa spectatorilor o are conducerea clubului, care a transmis oficial presei că ora disputării meciului este 17.30, în loc de 16.00. Chiar au existat destui oameni care au venit la Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ în jurul orei 17.30, când meciul se încheiase, iar jucătorii se pregăteau să plece acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII