22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGăzarii au remizat cu FC Caracal

Găzarii au remizat cu FC Caracal

GM CFR Craiova    1
FC Caracal    1
Au marcat:
Trifu ‘6 / D. Mihai ‘87 (p).
Gaz Metan: Vulpescu – Firoiu, Feleagă, Cruşoveanu, D. Rădoi – Niţă, Niţu, S. Chivu, Mirescu – Vigariu, Trifu. Au mai jucat: Cojocaru, O. Nicola, M. Preda, L. Preda, Roşianu, Rada, Yuki. Antrenor: Ionel Gane.
FC Caracal: Iordan – Simcă, D. Măgureanu, D. Mihai, Durlea – Priminescu, Ekene, Christophor, Ţânţăreanu – Ene, Şerban. Au mai jucat: Ungureanu, Cojocaru, Sanda, Ionică, Al. Măgureanu. Antrenor: Daniel Mogoşanu.
A arbitrat: Bogdan Zanfir.

Divizionara secundă Gaz Metan CFR Craiova a remizat, scor 1-1, pe terenul secund al Complexului Sportiv de la Depou, în faţa celor de la FC Caracal, formaţie care evoluează în cel de-al treilea eşalon. „Găzarii“ au deschis scorul în minutul şase, Patrian Trifu reluând perfect din şase metri o centrare venită din corner, iar fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, Daniel Mihai, a stabilit rezultatul final din lotivură de pedeapsă (‘87), penaltiul fiind „comis“ de Octavian Nicola.
În acest amical, antrenorul Gaz Metanului CFR Craiova, Ionel Gane, a avut sub observaţie trei noi jucători, care se pregătesc cu formaţia de la „Depou“ de la începutul săptămânii. Este vorba despre fundaşul dreapta Flavian Roşianu, jucător care a început fotbalul la „GP“ Craiova, iar în tur a evoluat pentru FC Drobeta, mijlocaşul Victor Cosmin Rada, de la Săgeata Stejaru, şi juniorul piteştean Firoiu. „Sunt mulţumit de joc, chiar dacă nu am reuşit decât un 1-1. Nu m-a interesat prea tare rezultatul, ci modul de exprimare al băieţilor, pentru că suntem la început de pregătire şi trebuie să acumulăm. Am observat şi plusuri, şi minusuri, dar toate aceste probleme le vom rezolva pe parcurs. Important este să nu apară accidentări“, a spus „Jerry“ Gane.
Gaz Metan CFR Craiova va susţine sâmbătă, de la ora 11.30, tot pe terenul secund al Complexului Sportiv de la Depou, un nou test, de data aceasta în compania celor de la CS Vişina Nouă, formaţie care activează în Liga a III-a, seria a patra. În urma acestui amical se va decide şi lotul de jucători care vor pleca duminică în cantonamentul de 12 zile de la Donji Milanovac (Serbia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII