22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra revine la prima dragoste

Contra revine la prima dragoste

Fundaşul român Cosmin Contra (foto) a anunţat despărţirea de clubul Getafe, la care a evoluat din sezonul 2005/2006. „Este o zi foarte tristă pentru mine. După patru ani aici, m-am ataşat foarte mult de Getafe, de toţi cei care muncesc aici. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui clubului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o de la început până acum. Vreau să mulţumesc tuturor celor care lucrează la club, pentru că s-au comportat întotdeauna foarte bine cu mine“, a precizat fundaşul român.
Contra a recunoscut că a decis să plece de la gruparea iberică deoarece nu a primit prea multe şanse de a juca din partea tehnicianului Michel. „Pentru că nu am avut oportunităţi de a juca în acest an, trebuie să aleg alte variante. Cred că încă pot să joc, dar dacă nu primesc nici o şansă aici este complicat. Ştiu că aveţi de gând să mă întrebaţi mai multe, dar nu voi intra în amănunte din respect pentru colegii mei şi pentru preşedintele clubului. Vă doresc toate cele bune, iar Getafe să rămână acolo, în partea de sus“, a adăugat Contra.

„Guriţă“ nu forţează mâna Timişoarei

Cosmin Contra a dezvăluit că va veni la FC Timişoara, unde va juca până în vară, urmând ca la încheierea sezonului să negocieze o eventuală prelungire a contractului cu formaţia bănăţeană. „Cu Timişoara m-am înţeles şi voi juca acolo până la finalul acestui sezon. În cazul în care cei de acolo nu vor dori să rămân, ne vom strânge mâinile ca şi până acum şi vom rămâne prieteni. Eu mi-am dorit să vin să ajut echipa şi nu am vrut să forţez conducerea să semnăm un contract de doi ani şi jumătate“, a spus Contra, care ar putea să se alăture formaţiei FC Timişoara la 30 ianuarie, în Antalya, acolo unde bănăţenii vor fi în al doilea cantonament al iernii. Cosmin Contra, care are 34 de ani, se afla la Getafe din august 2005, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Politehnica Timişoara, Dinamo, Deportivo Alaves, AC Milan, Atletico Madrid şi West Bromwich Albion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS