15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStancu: Puteam face o surpriză

Stancu: Puteam face o surpriză

Voleibalistele de la SCM-U Craiova au fost învinse cu scorul de 3-1 de liderul Dinamo Bucureşti.

Echipa feminină de volei SCM-U Craiova a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de liderul Diviziei A1, Dinamo Bucureşti, scor 3-1 (21, -25, 19, 22), într-un joc din cadrul rundei a 13-a. Chiar dacă jucătoarele oltene au reuşit să ia un set, antrenorul Petrică Stancu spune că echipa pe care o pregăteşte ar fi reuşit mai mult: „A fost un meci disputat, în care, cred eu, puteam îndrăzni mai mult. Puteam să producem surpriza rundei. Am câştigat setul doi, egalând situaţia, iar în setul 4 am condus cu 21-19. Dacă luam acel set patru, în tie-break ne putem impune. Dinamo este Dinamo, şi la finalurile de set şi-a spus cuvântul experienţa. Am trecut pe lângă un rezultat bun. Fetele nu au făcut deloc un meci rău. Sunt mulţumit de cum s-au prezentat, ţinând cont de problemele pe care le-am avut înaintea partidei“. Antrenorul craiovean a mizat în partida cu Dinamo pe următoarele jucătoare: Bojana Radulovic, Irina Alexandru, Tatiana Boskovic, Crina Hosu, Bianca Moldovan, Antonija Kaleb – Ana Mozgon (libero). Au mai jucat: Raluca Bucur, Corina Sturzu şi Georgiana Popovici.
Oltencele vor mai avea un meci dificil sâmbătă, urmând să primească vizita unei alte formaţii din fruntea clasamentului, Ştiinţa Bacău (locul 3).

Băieţii, învinşi fără drept de apel la Dej

Nici echipa masculină de volei SCM-U Craiova nu a avut mai mult noroc în deplasarea de la Dej, fiind învinsă fără drept de apel de formaţia locală Unirea, ocupanta locului patru în Divizia A1, cu scorul de 3-0 (14,19, 18).
Antrenorul Dănuţ Pascu a spus că jucătorii l-au dezamăgit prin evoluţia din teren şi că nu au nici o scuză pentru insuccesul de la Dej: „Am făcut un meci slab. Am crezut că vom face ceva, dar am jucat rău, nu ne-am regăsit în teren. Am pierdut fără drept de apel. Nu m-a mulţumit deloc modul cum a mers atacul. Am pierdut foarte multe mingi în situaţii de unu la unu. Nu înţeleg ce s-a întâmplat. A fost lipsă de concentrare, de ambiţie. Nu avem nici o scuză pentru această înfrângere“. Pentru SCM-U au evoluat: Andrei Stoian, Adrian Briscan, Raul Oprişor, Marian Bala, Adrian Terpea, Daniel Todoran, Alexandru Călin (libero). Au mai jucat: Ionuţ Teleleu, Nicolae Munteanu, Todor Filip şi Alexandru Căpitanu. Cu doar trei victorii acumulate în acest sezon, voleibaliştii din Bănie înfruntă sâmbătă, pe teren propriu, formaţia VCM LPS Piatra Neamţ, urmând ca trei zile mai târziu să dispute, tot acasă, partide restantă cu Remat Zalău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS