Acasă Sport Ionuţ Stancu, disponibilizat şi nu prea

Ionuţ Stancu, disponibilizat şi nu prea

Anunţat pe lista disponibilizaţilor la finalul turului, Ionuţ Stancu s-a prezentat la reunirea echipei Pandurii şi este hotărât să rămână la Târgu Jiu până la finalul sezonului, când expiră împrumutul de la Rapid.

Conducerea clubului Pandurii s-a dispensat de Ionuţ Stancu la finalul turului, însă fotbalistul s-a prezentat sub comanda lui Liviu Ciobotariu, aflându-se sub contract cu gruparea gorjeană până în vară.
„Sunt în pregătiri cu echipa. Vom vedea ce va fi. Eu mai am contract până în vară cu Pandurii şi din vară sunt jucătorul Rapidului încă doi ani. Nu am discutat cu antrenorul Liviu Ciobotariu. Am contract cu echipa, vin la antrenamente, mă pregătesc. Nu ştiu nimic de vreo listă cu disponibilizări“, a comentat Stancu. Fotbalistul s-ar reîntoarce în orice moment la Rapid dacă cei de la Pandurii ar renunţa la pretenţiile materiale. Şi în vara trecută Stancu s-a pregătit cu Rapid, însă suma cerută de Marin Condescu, 30.000 de euro, pentru a rezilia contractul de împrumut nu au fost pe placul lui George Copos. „Eu îmi doresc să mă pregătesc bine şi să mă întorc la Rapid, oricând s-o putea. Nu am discutat cu cei de la Rapid pentru că, atâta timp cât mai am contract cu Pandurii, mi se pare normal să nu port discuţii cu alte echipe. Eu îmi doresc să mă pregătesc. Şi în vară am fost în pregătire cu Rapid şi conducerile nu s-au înţeles. Dacă se înţeleg sau există posibilitatea să ajung la Rapid, bine, dacă nu, ne vedem de antrenamente“, a mai declarat Stancu. Indiferent de numele echipei, Ionuţ Stancu îşi doreşte să joace, lucru care nu s-a întâmplat la Pandurii, unde a avut apariţii meteorice pe teren.
„Nu e nici o cădere. Sunt momente mai puţin bune, dar nu dramatice. Diferenţe prea mari între jucătorii de Liga I nu există. Dacă voi rămâne la Pandurii, nu se ştie niciodată. Eu sper să merit să joc“, a comentat Stancu actualul său statut.   

Trei brazilieni în probe

Pandurii Târgu Jiu testează în aceste zile trei jucători cariocas, un atacant şi doi mijlocaşi, proveniţi din ligile inferioare ale Braziliei. Paolo Diego Messies Dos Santos, de 22 de ani, atacant, de la Lencois Paulista, Alexandre Bernardo Texieira Gomez, de 21 de ani, mijlocaş stânga, de la Rio de Janeiro Portuguesa, şi Leandro Rodrigues Da Costa, de 29 de ani, mijlocaş central, provenit de la formaţia Rio de Janeiro Paysadu, s-au antrenat ieri la Târgu Jiu pe ninsoare, ultimul părăsind antrenamentul înainte de final din cauza frigului.
„Depinde de ei cât vor sta la Pandurii. Dacă se dovedesc mai valoroşi decât fotbaliştii pe care-i avem din lot, vor rămâne“, a spus antrenorul Pandurilor. Alţi trei jucători s-au alăturat ieri lotului condus de Liviu Ciobotariu. Portarii Răzvan Stanca şi Vladimir Livşit, precum şi Florin Hidişan s-au pregătit împreună cu cei 17 fotbalişti prezenţi la reunire, iar zilele următoare sunt aşteptaţi şi ceilalţi nouă jucători să completeze lotul grupării gorjene.

Kamara vrea să ajute Pandurii

Singura achiziţie a pandurilor, atacantul Youssouf Kamara, abia revenit din Coasta de Fildeş, a avut parte de o vreme potrivnică la Târgu Jiu, însă nu se plânge, fiind deja călit din experienţele anterioare de la FC Argeş şi din Elveţia. „Deşi am venit din Coasta de Fildeş, cu zăpada mă descurc destul de bine. Am avut parte de ea şi când jucam la FC Argeş, dar, mai ales, pe când jucam în Elveţia. Am stat nouă ani în Italia, unde clima era mai blândă, în sud, la Napoli, dar nu mă plâng de frigul de aici. Îl simt doar la degete“, a spus Kamara. Ivorianul este mulţumit de alegerea făcută în această iarnă şi îşi doreşte să înscrie pentru gorjeni mai mult decât a făcut-o pentru FC Argeş, unde a marcat doar de patru ori.
„Consider că este un pas înainte pentru mine, pentru că am ajuns la o echipă care are un grup frumos de jucători. Nu ştiam foarte multe despre Pandurii, doar că au evoluat foarte bine. Îmi doresc să joc bine şi să ajut Pandurii să urce în clasament. Vreau să marchez cât mai mult, dar golul aparţine grupului. Nu contează cine înscrie. Nu mi-am propus un anumit număr de goluri, dar sper că voi marca mai mult decât am făcut-o pentru FC Argeş“, a afirmat atacantul ivorian.

Exit mobile version