Acasă Sport Dulgheru, debut nefericit în noul sezon

Dulgheru, debut nefericit în noul sezon

Tenismana Alexandra Dulgheru nu a început tocmai bine noul sezon competiţional, pierzând în prima rundă a turneului de 220.000 de dolari de la Auckland (Noua Zeelandă), la care mai participă Raluca Olaru, Monica Niculescu şi Edina Gallovits. Aflată în premieră pe tabloul principal de la Auckland, sportiva noastră (52 WTA) a fost depăşită clar de slovaca Dominika Cibulkova (28 WTA), scor 0-6, 3-6, după numai 65 de minute de la primul serviciu.
Ajunse în ultimul tur al calificărilor, Monica Niculescu şi Edina Gallovits au izbutit să acceadă pe tabloul principal. Monica a bătut-o pe canadianca Rebecca Marino, scor 6-4, 1-6, 6-3, urmând s-o întâlnească în runda inaugurală pe franţuzoaica Virginie Razzano. La rândul său, Edina Gallovits a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de germanca Julia Scruff, scor 6-3, 5-7, 6-2, iar în primul act o va întâlni pe Carla Suarez Navarro (Spania). Acceptată direct pe tabloul principal, Raluca Olaru se va duela în turul întâi cu britanica Elena Baltacha, o jucătoare venită din calificări.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version