14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Petrescu nu ştie unde pleacă

Dan Petrescu nu ştie unde pleacă

Fostul tehnician al echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu (foto), a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că are mai multe oferte de a pregăti formaţii din străinătate, dar încă nu a luat o decizie. „Când s-a aflat că mi-am încheiat contractul, au început să sune imediat telefoanele şi cred că era şi normal. Sunt mai multe cluburi interesate, am fost sunat chiar şi azi în timp ce veneam la conferinţă, dar o să aştept. Nu mă interesează nici un club din România, voi merge doar în străinătate. Dacă aş putea să găsesc o echipă la care să construiesc aşa cum am făcut la Unirea, mi-ar plăcea, dar nu aş spune nu nici lui Real Madrid, care are deja o echipă formată. Trebuie să merg la o formaţie cu ambiţii şi la care să am un proiect pe termen mai lung“, a spus Petrescu.
Tehnicianul susţine că nu se va grăbi în alegerea pe care o va face şi va analiza foarte bine toate ofertele pe care le va primi. În ceea ce priveşte posibila sa plecare în Rusia, Petrescu a precizat: „Au apărut foarte multe posibile variante, dar nu vreau să vorbesc prea mult pentru că nu e nimic sigur. Ştiu însă că soţia mea ar prefera o ţară mai călduroasă, pentru că în Rusia e cam frig. Oricum, ei o să îi fie bine oriunde mă duc eu“.
Surse apropiate jucătorului susţin însă că antrenorul a ajuns la un acord cu gruparea rusă de ligă secundă Kuban Krasnodar, cu care ar fi făcut un acord pentru un contract pe trei sezoane. Au mai fost vehiculate şi alte nume de grupări, precum Dinamo Moscova sau Al Nasr.
Tehnicianul, de 42 de ani, a demisionat sâmbătă din funcţia de antrenor principal al campioanei României, Unirea Urziceni. Dan Petrescu a preluat această echipă în 2006, iar de atunci a reuşit o calificarea în Liga Europa, o calificare în finala Cupei României şi a câştigat titlul de campioană în 2009. Fostul internaţional a condus gruparea din Bărăgan în 110 meciuri în Liga I, înregistrând 56 de victorii, 32 de remize şi 22 de eşecuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS