11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCadou de Crăciun: Ştefan Stoica, out!

Cadou de Crăciun: Ştefan Stoica, out!

Tehnicianul Ştefan Stoica a fost demis din funcţia de antrenor principal al formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, din cauza rezultatelor înregistrate în turul campionatului, şi înlocuit cu Ionuţ Badea, care până acum a pregătit divizionara secundă FC Argeş şi care a fost dorit insistent de Universitatea în această vară.
Decizia a fost luată înainte de Crăciun de Consiliul de Administraţie al formaţiei din Curtea de Argeş, care s-a declarat nemulţumit de parcursul echipei în prima parte a campionatului. Pe lista conducerii s-au aflat patru tehnicieni, însă în cele din urmă s-a hotărât ca noul antrenor să fie Ionuţ Badea. „Nu ştiu de ce am fost demis, pentru că am reuşit să adunăm 16 puncte. E adevărat că obiectivul era 18“, a spus Stoica pentru NewsIn.
„Am avut mai mulţi antrenori pe listă, nu ştiam că Ionuţ Badea poate pleca de la FC Argeş. Mă bucur că am reuşit să-l aduc, l-am convins după ce i-am arătat ce bază de pregătire construim la Curtea de Argeş“, a afirmat patronul Benone Lazăr.
Ionuţ Badea va fi ajutat la noua sa echipă de Dragoş Radu (antrenor secund), Luigi Maioni (preparator fizic), Vasile Stan (antrenor cu portarii) şi Petruţa Coman (psiholog). Nu se mai află în staff-ul tehnic nici antrenorul cu portarii Vali David. Internaţional Curtea de Argeş ocupă locul 15 în clasamentul Ligii I după finalul turului, cu 16 puncte acumulate, dintre care 13 în deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS