16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportReduceri unilaterale ale contractelor jucătorilor

Reduceri unilaterale ale contractelor jucătorilor

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis ieri ca pe 25 ianuarie să se desfăşoare alegerile pentru preşedintele FRF. Mircea Sandu, care este preşedinte din 1990, a anunţat că va candida pentru un nou mandat.
La propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal, membrii Comitetului Executiv al FRF au fost de acord să asocieze criza economică de la nivel naţional şi mondial cu situaţia de forţă majoră. În atare condiţii, s-a decis ca toate cluburile din România, indiferent de nivelul la care activează, să aibă posibilitatea de a reduce unilateral drepturile cuvenite jucătorilor prin contract cu cel mult 50 la sută, pentru o perioadă maximă de un an (21 decembrie 2009 – 21 decembrie 2010). Această hotărâre este supusă obţinerii prealabile a unui aviz juridic şi a unei note de fundamentare a respectivului aviz din partea Departamentului Juridic al FRF.
La Universitatea Craiova, cel mai bine plătit jucător în acest moment e Dorel Stoica, acesta luând 480.000 de dolari anual. „Suntem perfect de acord cu noua hotărâre, o vom pune şi noi în aplicare“, a precizat team managerul Ştiinţei, Silvian Cristescu, conform craiovamaxima.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS