21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNicolo Napoli s-a adresat TAS

Nicolo Napoli s-a adresat TAS

Fostul antrenor al Ştiinţei, italianul Nicolo Napoli (foto), s-a adresat recent Tribunalului Internaţional Sportiv (TAS) de la Lausanne, după ce şi-a epuizat căile de atac la forul fotbalistic din România, LPF.
Napoli a declarat presei că, în opinia sa, Universitatea mai are restanţe faţă de el. Tehnicianul italian s-a adresat comisiilor de specialitate de la LPF, iar recursul său a fost respins ca fiind nefondat. Cazul său a ajuns astfel la TAS, care l-a programat pe 10 ianuarie 2010. Aflat în Italia, Napoli a evitat să răspundă întrebărilor GdS: „Nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Mai bine întrebaţi acolo, la Universitatea Craiova, despre problema în cauză“. Conform însă ediţiei on line a Adevărului de Seară – ediţia de Craiova, Napoli susţine că a făcut recurs fără folos în România şi aşa a ajuns la Tribunalul de Arbitraj Sportiv: „E normal să-mi cer drepturile, pentru că nu s-au respectat toate clauzele din contract. Nu am făcut tam-tam, dar am apelat la TAS şi sper să câştig“.
Ieri, la TAS era programat cazul altui antrenor al Universităţii, Ştefan Crişan, acesta din urmă susţinând că ar avea de primit de la clubul alb-albastru 56.000 de euro. Cum comisiile de specialitate din cadrul LPF au apreciat că rezilierea contractului lui Fane Crişan s-a făcut corect din partea Universităţii, fostul jucător şi antrenor al oltenilor s-a adresat Tribunalului de la Lausanne. Cazul său a fost însă amânat pentru 11 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII