13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U, victorie importantă

SCM-U, victorie importantă

Voleibalistele de la SCM-Universitatea Craiova au câştigat, miercuri seară, în deplasare, meciul restant cu VC Unic LPS Piatra Neamţ, din cadrul etapei a noua din Divizia A1. Oltencele s-au impus cu scorul de 3-0 (25-15, 25-23, 25-19), iar în urma acestui succes au urcat pe locul şase în clasament, devansând la setaveraj formaţia CSU Medicina Târgu Mureş, adversara din runda următoare, ultima din 2009, programată mâine.
Antrenorul formaţiei SCM-U, Petrică Stancu, a spus ieri că victoria în faţa echipei moldovene este foarte importantă: „Este foarte bine că am învins, deoarece ne dă şansa să sperăm din nou la locul patru. Şi în situaţia în care ne vom clasa între locurile cinci-opt vom fi în aceeaşi grupă cu Piatra Neamţ, iar victoria directă în faţa lor ne va fi foarte necesară în acea fază a competiţiei“.
Cât despre partidă, antrenorul oltean a spus că echipa sa a dominat jocul, în faţa unui adversar care recent s-a calificat, surprinzător, în turul trei al Cupei Challenge: „Fetele noastre au dominat meciul şi le-au cam astupat gura zgomotoşilor spectatori nemţeni. Echipa gazdă a fost euforică după calificarea în turul următor al Cupei Challenge, iar acest lucru a reprezentat un câştig pentru noi. Gazdele au fost puţin obosite, iar noi am profitat. Mă bucur că jucătoarele noastre s-au comportat ca o adevărată echipă şi asta au observat şi cei din Piatra Neamţ“.
Ieri-dimineaţă, delegaţia olteană a plecat spre Târgu Mureş, iar după-amiază a efectuat un antrenament de acomodare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS