14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPortsmouth neagă că este aproape de faliment

Portsmouth neagă că este aproape de faliment

Oficialii clubului englez Portsmouth au anunţat că gruparea nu are probleme financiare atât de grave încât să fie aproape de faliment, informează ediţia on line a cotidianului The Guardian.
Formaţia din Premier League a avut de două ori întârzieri în plata salariilor jucătorilor, iar clubul a anunţat într-un comunicat oficial că proprietarul Ali Al-Faraj va acoperi datoriile.
„Patronul şi Consiliul de Administraţie al lui Portsmouth sunt dezamăgiţi de speculaţiile legate de situaţia economică. Ali Al-Faraj şi asociaţii lui au preluat formaţia cu datorii substanţiale, iar achitarea acestora este o prioritate. Clubul nu va intra în faliment“, se arată într-un comunicat. Reprezentanţii formaţiei au adăugat că noul proprietar nu a beneficiat de banii din drepturile TV pentru a ajuta financiar clubul. „Antrenorul Avram Grant va avea la dispoziţie toate fondurile necesare pentru transferuri, primul obiectiv fiind depăşirea zonei retrogradării. De asemenea, Peter Storrie rămâne director executiv în continuare“, se mai explică în comunicat. Portsmouth, care şi-a schimbat de două ori proprietarul în acest an, ocupă ultimul loc în Premier League. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS